Τελευταία νέα
Axios: Η κυβέρνηση Τραμπ σε συζητήσεις για να πάρει μερίδιο του πετρελαίου της Βενεζουέλας Ο συμβιβασμός της Meta άνοιξε τον δρόμο: Ο ΟΗΕ απαιτεί τώρα κανόνες για όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Συλλήψεις σε οίκους ανοχής στην Αθήνα – Λειτουργούσαν παράνομα ενώ είχαν σφραγιστεί Γεροβασίλη: Τι μέλλει γενέσθαι με την απόσυρση αντικαρκινικών φαρμάκων από την ελληνική αγορά; Η απάτη της κυβέρνησης περί μείωσης φόρων και η γελοιότητα μιας αντιπολίτευσης που αδυνατεί να αποκαλύψει πού βρίσκεται η κoροϊδία ΠΑΟΚ: Ηττήθηκε στη Νορβηγία και αποχαιρέτισε πρόωρα την Ευρώπη Μυθικό πανελλήνιο ρεκόρ από τον Καραλή – Πέρασε τα 6,20 μέτρα στη Ζυρίχη [βίντεο] Πόσο συμφέρουσα είναι η πρόωρη αποπληρωμή του δημοσίου χρέους; Πυρ ομαδόν κατά της κυβέρνησης για το «μπλόκο» στην Έλενα Ακρίτα Ουκρανικό: Τέσσερις χώρες της Ε.Ε. επιμένουν στη χρήση των δεσμευμένων ρωσικών κεφαλαίων Τσίπρας σε ΓΣΕΒΕΕ και ΕΕΑ: Κοινό μέτωπο για την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και τη διαχείριση του ιδιωτικού χρέους Αννα Παπαδοπούλου – ΕΛ.Α.Σ.: Τα κυβερνητικά στελέχη έχουν υιοθετήσει τον “αδωνισμό” ως κεντρική στρατηγική
Indicator.gr

ΠΑΣΟΚ για Μαρινάκη – Βορίδη: «Εκπροσωπούν την κυβέρνηση των σκανδάλων διαφθοράς»

«Ο κ. Μαρινάκης και ο κ. Βορίδης εκπροσωπούν την κυβέρνηση των σκανδάλων διαφθοράς, της καταρράκωσης των θεσμών και της συγκάλυψης. Ας μην το ξεχνούν, όταν τοποθετούνται δημόσια», απάντησε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στις επικρίσεις που δέχθηκε από τα κυβερνητικά στελέχη.
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου αναφέρει ότι «η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προχωρησε σε μια νέα εξόφθαλμη εκτροπή, προκειμένου να προστατεύσει έναν βαρύτατα εκτεθειμένο πρωθυπουργό, τον οποίο εκβιάζουν σε δημόσια θέα ένας Ισραηλινός απόστρατος και ο ανιψιός του, πρώην γενικός γραμματέας του».
«Αυτή δεν είναι μια λαμπρή ιστορία “θριάμβου” σας , αλλά μια ακόμη μελανή σελίδα της διακυβέρνησής σας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κάνει λόγο για «πρωταθλητές στην κατάλυση των θεσμών, στην αποφυγή της διαφάνειας και της λογοδοσίας» και για «άξιους μιμητές του Όρμπαν».
Επιτίθεται στον Μάκη Βορίδη υπογραμμίζοντας ότι «το ότι μιλάει ο κ. Βορίδης για “δημοκρατικό καθήκον”, είναι προφανώς το ανέκδοτο της ημέρας. Το ότι ασκεί ο κ. Βορίδης κριτική στο Νίκο Ανδρουλάκη για την προσήλωσή του στη δημοκρατία, είναι παράσημο. Ο κ. Βορίδης όταν παραβιάστηκαν οι νόμοι και παρακολουθήθηκε, έκανε το δημοκρατικό του καθήκον γαργάρα και δεν συνέδραμε τη δικαιοσύνη», ενώ συμπλήρωσε πως φαίνεται να μην τον κάλυψε η απάντηση Δεμίρη και ασκούσε κριτική στον εισαγγελέα που δεν τον κάλεσε ως μάρτυρα στην υπόθεση των παράνομων παρακολουθήσεων.
«Ως εδώ με την υποκρισία. Αν κάτι έπρεπε να κάνουν σήμερα ο κ. Βορίδης και ο κ. Μαρινάκης, ήταν να ζητήσουν συγγνώμη από τον Νίκο Ανδρουλάκη για τα ψέματα που έλεγαν επί τέσσερα χρόνια και γκρέμισε με την κατάθεσή του ο διοικητής της ΕΥΠ», καταλήγει η απάντηση του
The post ΠΑΣΟΚ για Μαρινάκη – Βορίδη: «Εκπροσωπούν την κυβέρνηση των σκανδάλων διαφθοράς» appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...