Τελευταία νέα
Μαρία Καρυστιανού: «Τα εθνικά μας βρίσκονται στην πιο καίρια στιγμή – Η Ελλάδα δεν πρόκειται να χάσει ούτε μέτρο από την εδαφική της κατάσταση» ΚΚΕ: ”Να καταργηθεί η ΚΥΑ για το άσυλο και το Μητρώο Δικηγόρων Νομικής Καθοδήγησης” Meteo: Πώς η πυρκαγιά στην Οινόη δημιουργεί τον δικό της καιρό [βίντεο] Βελτιωμένη η εικόνα από την πυρκαγιά στην Οινόη – Επιχειρούν 29 εναέρια μέσα, αρκετές ενεργές εστίες ΠΑΣΟΚ: Η οικονομία δεν υπεραποδίδει – Υπεραποδίδει η ακρίβεια Γιώργος Μυλωνάκης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας 250η επέτειος των ΗΠΑ: Δεν θέλουν ολιγάρχες στη γιορτή τους Θεσσαλονίκη: 16χρονη υπέστη καρδιακή ανακοπή μέσα στο σπίτι της – Την έσωσε με ΚΑΡΠΑ η μητέρα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Κεντρική Πολιτική Εκδήλωση την Πέμπτη 9/7 στην Πλ. Αυδή Πυρκαγιές: Τέσσερις συλλήψεις στην Αττική για εκτέλεση θερμών εργασιών σε ημέρα πολύ υψηλού κινδύνου Λουτσέσκου: Στο Κατάρ και την Αλ Σαντ για δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ: ”Οι Ρώσοι φαρσέρ κατέρριψαν το κυβερνητικό αφήγημα για το φιάσκο”
Filathlos.gr

Μπαρτζώκας: «Να έχουμε την ίδια νοοτροπία και στον τελικό»

Ο Ολυμπιακός έκανε επιβλητική εμφάνιση απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, νίκησε 79-61 και πήρε με εμφατικό τρόπο την πρόκριση στον τελικό του Final Four της EuroLeague.
Μετά το τέλος του ημιτελικού, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην αμυντική εικόνα της ομάδας του, στην ένταση και στην επιθυμία που έβγαλαν οι παίκτες του στο παρκέ, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός πρέπει να παρουσιαστεί με την ίδια νοοτροπία και στον μεγάλο τελικό.
Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε πως η άμυνα ήταν συμπαγής για 40 λεπτά, ενώ έδωσε έμφαση και στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του αντιδρούσε κάθε φορά που η Φενέρμπαχτσε προσπαθούσε να πλησιάσει στο σκορ.
Όσα δήλωσε:
«Είχαμε δημιουργία, ήταν δυνατό μας σημείο οι ασίστ. Βρήκαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Η άμυνα ήταν συμπαγής για 40 λεπτά. Είχαμε ένταση, επιθυμία και παίξαμε καλή άμυνα απόψε.
Ήταν σημαντικό να επιστρέφουμε στο παιχνίδι. Κάθε φορά που το παιχνίδι έφτανε κοντά στους 10 πόντους, αντιδρούσαμε με καλές επιλογές. Δεν έχω παράπονα για την εμφάνισή μας.
Έχουμε βαθύ πάγκο, όλοι το ξέρουν. Χρειαζόταν να κρατήσουμε την ομάδα φρέσκια. Στόχος είναι να παλέψουμε για κάθε κατοχή και να έχουμε ίδια νοοτροπία απόψε στον μεγάλο τελικό».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...