Τελευταία νέα
Πυρκαγιά σε κτίριο στην οδό Κουμουνδούρου – Απεγκλωβίστηκε ένα άτομο Τραμπ: «Εθνική ντροπή» η δικαστική απόφαση που μπλοκάρει την κατασκευή αίθουσας χορού στον Λευκό Οίκο Τουρισμός για όλους: Ποια ΑΦΜ μπορούν να υποβάλλουν σήμερα αιτήσεις ΕΛΑΣ για Κτηματολόγιο: Η υποστελέχωση έγινε μπίζνα 7 εκατ. ευρώ Η πολιτιστική ατζέντα της εβδομάδας [09.08-15.08.26] Το κυκλαδίτικο νησί με τα γραφικά χωριά που συνδυάζει αυθεντικότητα, φύση και πολιτισμό Marfin: «Στις φωτογραφίες δεν είναι η 46χρονη, είχε εξεταστεί και το 2022» λέει ο δικηγόρος της Μαύρη Θάλασσα: Η εμπορική ναυτιλία στην πρώτη γραμμή ενός ακήρυχτου πολέμου Αυτή η ευλογημένη χώρα ταλαιπωρείται διαχρονικά To Ιράν έτοιμο για επίθεση στη Σ. Αραβία, από Περσικό, Ιράκ, Υεμένη-Αποκαλύπτεται η Τουρκία ως μακρύ χέρι ΗΠΑ -ΝΑΤΟ-Ισρααήλ κατά Ιράν με το ”Ισλαμικό’ ‘ΝΑΤΟ Χωροταξικό για τον τουρισμό: Οι νέοι κανόνες για επενδύσεις, εκτός σχεδίου δόμηση και Αirbnb Κορυφώνεται η έξοδος του Αυγούστου: Πάνω από 56.000 επιβάτες αναχωρούν σήμερα από τα λιμάνια της Αττικής
Filathlos.gr

Υπόκλιση των ξένων ΜΜΕ για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με την Φενέρ

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της Euroleague και τα ξένα ΜΜΕ αποθέωσαν τους ερυθρόλευκους για την εμφάνισή τους στον ημιτελικό με αντίπαλο την Φενέρ.
Μερικά από τα σχόλια των ξένων ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε τη Φενέρ, έβαψε κόκκινο το ΟΑΚΑ και διέλυσε την πρωταθλήτρια.
Δείτε τι αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ για τον Ολυμπιακό
Η τουρκική «Fanatik» αποθεώνει τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι κυριάρχησε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα: «ο Ολυμπιακός κέρδισε και στις τέσσερις περιόδους του αγώνα».
Marca: «Ο Ολυμπιακός διέλυσε την πρωταθλήτρια κι έκανε τρομακτική εμφάνιση στον δρόμο προς τον τελικό. Αμυντική παράσταση από τους Έλληνες, που μπλόκαραν πλήρως τη Φενέρμπαχτσε και βρήκαν επιθετικά στηρίγματα στους Πίτερς με 17 πόντους και Βεζένκοφ με 16».
H «Gigantes» είχε τίτλο: «Ο Ολυμπιακός εκθρόνισε την Φενέρμπαχτσε και προκρίθηκε στον τελικό της Euroleague», υπογραμμίζοντας ότι το  «Telekom Center έμοιαζε με Πειραιά» και πως «ανά πάσα στιγμή οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα μεγάλωναν την διαφορά».
Η «El mundo» για το κόκκινο ΟΑΚΑ: «Ο Ολυμπιακός έβαψε κόκκινο το ΟΑΚΑ, νίκησε την πρωταθλήτρια και επέστρεψε στον τελικό της Euroleague».
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...