Τελευταία νέα
Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για τις άμεσες ξένες επενδύσεις «Ξαναχτυπά» ο Κλούνεϊ κατά Τραμπ: «Ζούμε μια κακιστοκρατία – Αλλά θα το ξεπεράσουμε» Συνάντηση Σ. Παπασταύρου με την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ – Στο επίκεντρο οι ενεργειακές διασυνδέσεις Masterplan Έβρου: Παραιτήθηκε ο Σταύρος Μπένος από την Επιτροπή Ανασυγκρότησης – Σφοδρά πυρά στην κυβέρνηση Μυστική επίσκεψη Καλίν στην Αθήνα – Με ποια ατζέντα ήρθε ο αρχηγός της τουρκικής MIT ρωτά ο ΣΥΡΙΖΑ «Μαύρη τρύπα» το εμπόριο Ε.Ε.-Κίνας Αρχή Προστασίας Καταναλωτή: Στα 39 ευρώ τον μήνα η εξοικονόμηση από τη μείωση τιμών στα σούπερ μάρκετ Τι θεσπίζει για την κρατική αρωγή θυμάτων φυσικών καταστροφών, το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης Νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι Το «βαρύ κατηγορώ» Μπένου σε Μητσοτάκη: «Στην αρχή μου τα έδωσε όλα, μετά τα πήρε όλα πίσω» Επιτροπή Ανασυγκρότησης του Έβρου: Παραιτήθηκε ο Σταύρος Μπένος – Πυρά κατά της κυβέρνησης Θ. Πλεύρης: Η Μεταφορά Μεταναστών από Κρήτη στη Σάμο Προβλέπει Μόνο Καταγραφή
Efsyn.gr

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Ο Γιωτόπουλος είναι καταδικασμένος τρομοκράτης – Αλληλεγγύη στις οικογένειες των θυμάτων

Οι ΗΠΑ εκφράζουν αλληλεγγύη προς τις οικογένειες των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, με αφορμή την πρόσφατη αποφυλάκιση του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου, σύμφωνα με εκπρόσωπο του United States Department of State που μίλησε στην ΕΡΤ.
Σχολιάζοντας την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Πειραιά, ο εκπρόσωπος του United States Department of State προχώρησε σε σκληρή τοποθέτηση για τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, καταδικάζοντας τη δράση της οργάνωσης 17 Νοέμβρη και εκφράζοντας ευχαριστίες προς τις ελληνικές Αρχές.
«Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος είναι καταδικασμένος δολοφόνος και τρομοκράτης»
Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανέφερε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ: «Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος είναι καταδικασμένος δολοφόνος και τρομοκράτης που διέπραξε ειδεχθή εγκλήματα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες στέκονται αλληλέγγυες στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη -είτε ήταν Αμερικανοί, Έλληνες ή οποιασδήποτε άλλης εθνικότητας. Εκφράζουμε, επίσης, τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας προς τα στελέχη των ελληνικών διωκτικών αρχών που, επί γενιές, εργάστηκαν ακούραστα ώστε οι τρομοκράτες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».
Η τοποθέτηση έρχεται μετά την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Πειραιά για την αποφυλάκιση του Γιωτόπουλου, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...