Τελευταία νέα
Στα γραφικά ψαροχώρια του Σαρωνικού για τις αποδράσεις μετά τον Δεκαπενταύγουστο [εικόνες] ΕΛΑΣ για Γιάννη Τζούστα: «Η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στους ανθρώπους που τον γνώρισαν» Σαλαμίνα: Αμέλεια δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για την φωτιά στα Περιστέρια – Ενδείξεις εμπρησμού στα Σελίνια Μητσοτάκης: “Εθνική επιτυχία η πρόωρη αποπληρωμή του χρέους” Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Που κρύβεται ο μεγάλος και τρανός Πιερρακάκης – Ερχονται νέες “βόμβες” Πυρετός προετοιμασίας στην ΕΛΑΣ ενόψει της ΔΕΘ – Πότε συνεδριάζουν τα όργανα Μητσοτάκης: «Εθνική επιτυχία» η πρόωρη αποπληρωμή του χρέους Χαλκιδική: Ξηλώθηκαν 100 «ρεζερβέ» ομπρέλες και ξαπλώστρες από παραλία [εικόνες] “Πυρά” ΠΑΣΟΚ κατά κυβέρνησης για ιδιωτικά πανεπιστήμια – “Πρωτοφανές πολιτικό φιάσκο” Φωτιά σε αποστακτήριο στο Ρέθυμνο Γιάννης Κωνσταντέλιας: Αυτός είναι ο αριθμός που θα φορά στη Ντόρτμουντ Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη γραμμή Νέα Πέραμος – Άνω Λιόσια μετά από 4 ώρες
Rednews.gr

Ενα αφήγημα χωρίς αλήθεια

Δεν έχει ολοκληρωθεί μία βδομάδα από την κατάκτηση της πιο γλυκιάς Ευρωλίγκας από τους Ερυθρόλευκους μέσα στο ΟΑΚΑ αλλά ο δημοσιογραφικός και όχι μόνο, στρατός των πρασίνων, έχει βγει σε όλα τα κανάλια site και όπου μπορεί να φανταστεί κανείς, για να φτιάξει ένα δικό του αφήγημα, σε ό,τι αφορά την Δίκαια κατάκτηση της.

Από κοντά βέβαια και ο προπονητής της Ρεάλ, Σκαριόλο, που δεν του έφτασε όλο αυτό που πέρασε το βράδυ της Κυριακής, δεν του φτάνουν οι απανωτές ήττες στην Ισπανία, θυμήθηκε όμως να πει, λίγες μέρες μετά τον τελικό, πως όλη η Ευρώπη είδε την αδικία που βίωσε η ομάδα του στην Αθήνα.

Ας αφήσουμε όμως τον Σκαριόλο στην άκρη, τουλάχιστον εκείνος έφτασε στον τελικό, διεκδίκησε την κούπα, έχει δικαίωμα να έχει την άποψη του.

Οι πράσινοι όμως, δεν θα καταλάβουμε ποτέ, πως γίνεται να εκφράζουν άποψη για έναν τελικό, που δεν βρέθηκαν ποτέ.Και για να είμαστε απόλυτα ακριβείς, δεν ήταν καν στο Final Four.

Είχαν την ευκαιρία τους αλλά απέτυχαν παταγωδώς.

Ολόκληρη τη χρονιά με περίσσια έπαρση και αλαζονεία, έλεγαν πως ράβουν το όγδοο, άμα θέλετε έχουμε κλωστή μόνο που είναι κόκκινη, πως η κούπα θα πάει στο τραπεζάκι στο Σούνιο και άλλα διάφορα τέτοια γραφικά.

Με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ο πράσινος στρατός ξεχύθηκε παντού για να δημιουργήσει ένα αφήγημα. Το αφήγημα της αδικίας. Ένα αφήγημα που προσπαθούν να το κάνουν συνείδηση στα δικά τους κυρίως μυαλά, για να αντέξουν το μεγαλύτερο κάζο που έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία του μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα σήκωσε την Ευρωλίγκα μέσα στο ΟΑΚΑ κι αυτό είναι δεν κάτι που δεν θα το ξεπεράσουν ποτέ.

Όσα αφηγήματα κι αν φτιάξουν, όσα παραμύθια κι αν προσπαθήσουν να περάσουν στον κόσμο τους, δεν θα καταφέρουν τίποτα, γιατί πέρα από το αφήγημα, υπάρχει η Αλήθεια. Και η αλήθεια είναι τόσο καθαρή και κρυστάλλινη που κανείς δεν μπορεί να την λερώσει.

Κανείς δεν μπορεί να σπιλώσει τον απόλυτο θρίαμβο του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός είναι πανάξια πρωταθλητής Ευρώπης, παίζοντας ολοκληρωτικό μπάσκετ στη regularseason, σκουπίζοντας την Μονακό στα play offs, γκρεμίζοντας της Φενερμπαχτσέ από τον θρόνο της και κερδίζοντας καθαρά στον τελικό της 24 Μαΐου, την κλαψιάρα Ρεαλ Μαδρίτης.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στη προχθεσινή συνέντευξη Τύπου μετά το πάρτι στο ΣΕΦ, τόλμησε και πάλι να πει όλα όσα τους ενοχλούν, έξυσε τις πληγές τους κι αυτό καταλαβαίνουμε πως πονάει και ενοχλεί.

Υπομονή, οι τελικοί ξεκινούν σε λίγες μέρες κι εκεί θα πάρουν τις υπόλοιπες απαντήσεις.

Ελπίζουμε μόνο, αυτή τη φορά να δώσουν το παρόν.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...