Τελευταία νέα
Ιταλία: Ο «ιερός πόλεμος» των καλογριών – Αγωνίζονται να κρατήσουν παραλία που διαχειρίζονται εδώ και 80 χρόνια Στην Ευρωβουλή και ενώπιον της Κομισιόν τα τουρκικά “θαλάσσια πάρκα” ΠΑΣΟΚ για ιδιωτικά πανεπιστήμια: «Πρωτοφανές πολιτικό φιάσκο – Τι θα συμβεί με τις νέες αδειοδοτήσεις;» ΠΑΣΟΚ για θαλάσσια πάρκα: Άμεσες κυρώσεις στην Τουρκία απο την ΕΕ ΠΑΣΟΚ: Η Σαλαμίνα θρηνεί – Η κυβέρνηση οφείλει απαντήσεις, όχι αυτοθαυμασμό Politico: Πώς η Ελλάδα σαμποτάρει μόνη της το brain regain – Φιάσκο με το πρόγραμμα επαναπατρισμού επιστημόνων Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί πιάτα, δοχεία και κουτάλες – Προσοχή: Πωλούνται ως προϊόντα «μπαμπού» Το καλοκαίρι του Γιάννη Αντετοκούνμπο και η οικογενειακή επίσκεψη στην Ακρόπολη [εικόνες] Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση οφείλει να μην κάνει ούτε βήμα πίσω από τις εθνικές κόκκινες γραμμές  Τσουκαλάς: «Η κυβέρνηση να ζητήσει από την ΕΕ να επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία» Ραγίζει η γαλάζια βάση: Ο Σαμαράς οργανώνει νέο φορέα και χτυπά τη ΝΔ στα προπύργιά της Σάμος και Σκιάθος κάνουν φέτος την έκπληξη
Efsyn.gr

Εκτός εαυτού ο Ράμα με δημοσιογράφο του CNN όταν ρωτήθηκε για την επένδυση Κούσνερ: «Τι σου συμβαίνει;»

Εκτός εαυτού βγήκε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο CNN, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις σφοδρότατες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η επένδυση-μαμούθ του γαμπρού του Ντόναλντ Τραμπ στην Αλβανία.
Τα πνεύματα οξύνθηκαν γρήγορα όταν ο Έντι Ράμα επιχείρησε να υποβαθμίσει τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει στο εσωτερικό της χώρας σχετικά με τα επενδυτικά σχέδια του Κούσνερ.
Ο Ράμα αμφισβήτησε ανοιχτά τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει ακόμη καμία επίσημη έγκριση για το έργο και ότι οι εικόνες και τα σενάρια που κυκλοφορούν στα social media δεν είναι τίποτα περισσότερο από… προϊόν παραπληροφόρησης.
Η κατάσταση, ωστόσο, ξέφυγε από τα όρια όταν η δημοσιογράφος του CNN επιχείρησε να τον διακόψει για να θέσει μια διευκρινιστική ερώτηση. Ο Έντι Ράμα έχασε την ψυχραιμία του και της απευθύνθηκε σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους.
«Άσε με να τελειώσω, Άσε με να τελειώσω, τι σου συμβαίνει» της είπε με εμφανή εκνευρισμό.
Η δημοσιογράφος διατήρησε την ψυχραιμία της, απαντώντας του: «Σας είπα συνεχίστε», με τον Αλβανό πρωθυπουργό όμως να επιμένει στο ίδιο επιθετικό μοτίβο: «Άσε με να τελειώσω».
Η αντιπαράθεση έκλεισε με μια πληρωμένη απάντηση από την παρουσιάστρια του CNN, η οποία έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντάς του: «Δεν χρειάζεστε να είστε αγενής, ολοκληρώστε τη σκέψη σας, παρακαλώ».
Δείτε το επίμαχο σημείο της συνέντευξης:

 
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...