Τελευταία νέα
Τα εθνικά συμφέροντα δεν είναι «οικογενειακή υπόθεση». Απαραίτητη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών. Eurostat: Στους ουραγούς της Ευρώπης η Ελλάδα στις δαπάνες για την Παιδεία Πυρκαγιά στην Κέρκυρα – Μήνυμα 112, σηκώθηκαν εναέρια μέσα Εννέα χρόνια χωρίς τη Ζωή Λάσκαρη: Το βίντεο της Φίνος Φιλμ – «Είχε μια φινέτσα και μια λάμψη» ΣΥΡΙΖΑ για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Επηρέασε καθοριστικά τον τρόπο με τον οποίο μελετάμε την ελληνική κοινωνία» «Για ό,τι έκανες καλό, ποτέ μη μετανιώσεις» – Το συγκινητικό ποίημα του Τάσου Χαλκιά για την καταστροφή του σπιτιού του Δούρου: Θέτει εκτός της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τη Νίνα Κασιμάτη – Καλεί την Όλγα Γεροβασίλη να παραδώσει την έδρα της ΣΥΡΙΖΑ: Η Δούρου διαγράφει Κασιμάτη και «δείχνει» την πόρτα σε Γεροβασίλη Το «αντίο» του Αλέξη Τσίπρα στον Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Ένας από τους σημαντικότερους διανοητές του τόπου μας» ΚΚΕ: Η πρόωρη αποπληρωμή του χρέους προέρχεται από το «μάτωμα» του λαού Η Δούρου διέγραψε Κασιμάτη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ζητά από Γεροβασίλη την έδρα της Νίνα Κασιμάτη: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση της Ρένας Δούρου
Tennis24.gr

Αγκάσι για Αλκαράθ: «Θα ήταν χρήσιμο να εξηγήσει τη φύση του τραυματισμού του»

Ο Αντρέ Αγκάσι ζήτησε περισσότερη διαφάνεια σχετικά με τον τραυματισμό του Κάρλος Αλκαράθ, εκφράζοντας την απορία του για το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής φύση του προβλήματος στον καρπό που κρατά εκτός δράσης τον Ισπανό από τον περασμένο Απρίλιο.
Αρχικά, ο Ισπανός ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το τουρνουά της Βαρκελώνης, εκφράζοντας την ελπίδα να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό. Ακολούθησε η απουσία του από το Mutua Madrid Open, ενώ κατά τη διάρκεια του τουρνουά στη Μαδρίτη έγινε γνωστό ότι δεν θα συμμετείχε ούτε στη Ρώμη ούτε στο Roland Garros.
Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του γαλλικού Grand Slam ακολούθησε ακόμη μία ανακοίνωση, με τον Αλκαράθ να γνωστοποιεί ότι δεν θα αγωνιστεί ούτε στο Queen’s ούτε στο Wimbledon.
«Αν πρόκειται για κάποια μορφή τενοντίτιδας, είναι μια συγκεκριμένη φλεγμονή όπως μια ραχιαία θυλακίτιδα ή ένα πρόβλημα τύπου συνδρόμου καρπιαίου σωλήνα; Για τι ακριβώς μιλάμε και ποιες είναι οι διαθέσιμες θεραπευτικές επιλογές; Δεν γνωρίζω με ακρίβεια τι έχει», είπε ο Αμερικανός και πρώην Νο1 του κόσμου. 
«Αν το μόνο που χρειάζεται είναι να διαχειριστεί έναν πόνο ή μια φλεγμονή και επιλέγει μια συντηρητική θεραπεία πριν εξετάσει το ενδεχόμενο επέμβασης, τότε πρόκειται για μια έξυπνη απόφαση, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσει ορισμένα τουρνουά Grand Slam».
Παράλληλα, ο Αγκάσι τόνισε ότι εάν το πρόβλημα αποδειχθεί πιο σοβαρό, τότε οι αποφάσεις που θα ληφθούν πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές. «Αν η κατάσταση είναι πιο σοβαρή και απαιτεί πιο σύνθετες παρεμβάσεις, τότε πρέπει να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις με μεγάλη προσοχή και με τη βοήθεια των καλύτερων ειδικών. Είναι απαραίτητο να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος ώστε ο τραυματισμός να επουλωθεί σωστά, γιατί έχει ακόμη πολλά χρόνια καριέρας μπροστά του».
«Πιστεύω ότι αυτή η δοκιμασία μπορεί να κάνει κάποιον που αγαπά βαθιά το τένις και που έχει πάντα δίψα για παιχνίδι να εκτιμήσει ακόμη περισσότερο την επιστροφή του στο Tour».
«Ίσως δούμε έναν Κάρλος Αλκαράθ ακόμη πιο αποφασισμένο και πιο επιθετικό όταν επιστρέψει, αρκεί να καταφέρει να λύσει το μοναδικό πραγματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή».
The post Αγκάσι για Αλκαράθ: «Θα ήταν χρήσιμο να εξηγήσει τη φύση του τραυματισμού του» appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...