Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Filathlos.gr

«Πάει για Τζόλη η Άρσεναλ – Το ποσό που προσφέρει» (ΦΩΤΟ)

Η Άρσεναλ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Χρήστου Τζόλη, σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic, καθώς οι «κανονιέρηδες» αναζητούν ενίσχυση στην επιθετική τους γραμμή.
Οι Λονδρέζοι φέρονται να ενδιαφέρονται για τον εξτρέμ της Κλαμπ Μπριζ, με ένα ποσό γύρω στα 40 εκατομμύρια ευρώ να θεωρείται ικανό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.
Το ρεπορτάζ υπογράφει ο Ντέιβιντ Όρνσταϊν, ο οποίος σημειώνει πως η συγκεκριμένη κίνηση δεν επηρεάζει το ενδιαφέρον για τον Μόργκαν Ρότζερς της Άστον Βίλα, καθώς η Άρσεναλ θέλει να προσθέσει ακόμη έναν επιθετικό στο ρόστερ της.
Τη φετινή σεζόν εντυπωσίασε με 22 γκολ και 29 ασίστ σε 52 συμμετοχές, οδηγώντας την Κλαμπ Μπριζ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ αποκτήθηκε το 2024 από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ έναντι 6,5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...