Τελευταία νέα
Π. Μαρινάκης: “Εκλογές κανονικά το 2027” – Διέψευσε σενάρια μετεκλογικής συνεργασίας με Σαμαρά Ευθυμίου: Καταργήσαμε την 13η σύνταξη επειδή… οι συνταξιουχικές οργανώσεις την περιέπαιζαν [βίντεο] Πέθανε ο Λορέντζο Καριέρε από το ριάλιτι «Bar» και τους «Φίλους για Πάντα» Παρέμβαση Σ. Αρναούτογλου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τον λαγοκέφαλο – Πυρά στην κυβέρνηση για τις αποζημιώσεις ΑΕΚ – Φίτεσε 0-0: Κρατά τα θετικά δείγματα η Ένωση Η Σάκκαρη στους 8 του Athens Open – Κυρίαρχη από την αρχή του αγώνα Ιράν: «Δεν έχουμε λόγο να τηρούμε τη συμφωνία με τις ΗΠΑ εάν δεν ωφελούμαστε» Καιρός: Σε ποιες περιοχές έρχεται θερμή εισβολή – Η ανάρτηση Κολυδά  Αποκαταστάθηκε η παραλία της Σκάλας Ωρωπού μετά το αυθαίρετο μπάζωμα Οι αγρότες με τα τρακτέρ τους στη ΔΕΘ: «Είμαστε χειρότερα από ό,τι την περίοδο των μπλόκων» Ντόρα Μπακογιάννη: “O Κυριάκος είναι πιο αυστηρός απ΄ ό, τι ήταν ο πατέρας μου” Την Παρασκευή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία της Μάρως Κοντού
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ – Μουντιάλ 2026: Έστησε «πάρτι» η Σουηδία και «σάρωσε» την Τυνησία

Δείχνοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης, η Σουηδία έκανε… σκόνη και θρύψαλα την Τυνησία, επικρατώντας με το επιβλητικό 5-1 για τον 6ο όμιλο στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ 2026.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ οι Βίκτορ Γκιόκερες και Αλεξάντερ Ίσακ, ενώ σκόραρε, αλλά δεν πανηγύρισε ο Αγιάρι, λόγω τυνησιακής καταγωγής.
Ο τελευταίος ήταν αυτός που έκανε το 1-0 με σουτ εντός περιοχής, ενώ στο 18′ ο Ίσακ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, μετά από ασίστ του Γκιόκερες. Η Τυνησία μπήκε στο ματς στο 43′, χάρη στο γκολ του Ρέκικ.
Ωστόσο, το δεύτερο ημίχρονο άνηκε αποκλειστικά στους Σκανδιναβούς. Στο 59′ ο Γκιόκερες πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, ενώ στο 84′ ο Σβάνμπεργκ, δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, έκανε το 4-1.
Το τελικό 5-1 για τη Σουηδία διαμόρφωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αγιάρι, που αυτή τη φορά πανηγύρισε.
Σουηδία (Γκρέιαμ Πότερ): Νόρντφελντ, Λίντελοφ, Χιέν, Λάγκερμπιέλκε, Γκούντμουνσον (65′ Στρουντ), Αγιάρι, Κάλστρομ (84′ Σβάνμπεργκ), Μπέρνχαρντσον (90’+1′ Σβένσον), Νίγκρεν (65′ Μπέργκβαλ), Ίσακ (90’+1′ Ελάνγκα), Γκιόκερες.
Τυνησία (Σαμρί Λαμουσί): Σαμάκ, Άμπντι, Μπεν Χαμίντα, Τάλμπι, Ρέκικ, Βαλερί (72′ Μπέλχαντζ), Μεϊμπρί, Σκίρι (72′ Αχούρι), Κεντίρα (83′ Γκάμπρι), Σάαντ (72′ Τουνεκτί), Σλιμανί (83′ Σαουάτ).

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...