Τελευταία νέα
ΑΕΚ: Λευκή ισοπαλία κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας – Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα κριθεί η πρόκριση Η Λιβερία συνδράμει την ακροδεξιά πολιτική του Τραμπ: Θα δεχθεί έως 1.200 μετανάστες που απελαύνονται από τις ΗΠΑ Οι ΗΠΑ κλιμακώνουν τον πόλεμο κατά του ΔΠΔ: Επέβαλαν κυρώσεις στην πρόεδρο του Δικαστηρίου και σε ανώτερο λειτουργό Λέσβος: Διασώθηκαν πέντε άτομα μετά τη βύθιση ερασιτεχνικού σκάφους Δούρου-Παππάς-Πολάκης κοντά στην επανένωση με τους kasselistas! Τουρκοκύπριος πρώην ευρωβουλευτής ζητά συγγνώμη για τις δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού – Τι απαντά η κόρη του Ισαάκ Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο Συμφώνησαν Μπαρτσελόνα με Ρόδρι, ολοκληρώθηκε η πιο μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού Το νέο «ναυάγιο» μεταξύ ΗΠΑ – Ιράν και οι απειλές του Τραμπ στο Ομάν έφεραν άλμα στις τιμές του πετρελαίου ”Καραγκιοζιλίκια” και για τα ”σκουπίδια” οι ανακοινώσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τα παράνομα ”θαλάσσια πάρκα” της Τουρκίας Κύπρος: Πνίγηκε 27χρονος στη Λεμεσό – Έπεσε από καταμαράν στη θάλασσα για να βρει το κινητό του «Βόμβα» Washington Post: Το Πεντάγωνο εξετάζει μείωση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στον Κόλπο
Filathlos.gr

Η απάντηση της ΚΑΕ Άρης για πιθανή συμμετοχή στη EuroLeague

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι με κάθε επισημότητα ο νέος προπονητής του Άρη και η κίτρινη πλευρά της Θεσσαλονίκης κινείται σε ρυθμούς… Kill Bill.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από την ΚΑΕ, τον λόγο πήρε ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Αγαπητός Διακογιάννης, ο οποίος στάθηκε και στην προοπτική της Ευρωλίγκας, αλλά και τις πιθανότητες που έχει η ομάδα να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αγαπητός Διακογιάννης για την Ευρωλίγκα:
«Ο στόχος είναι ο Άρης να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο. Γίνονται σίγουρα ζυμώσεις με την οικογένεια της EuroLeague. Τη νέα σεζόν το EuroCup θα είναι αναβαθμισμένο. Δεν έχουμε πει πότε θα μπούμε στην Ευρωλίγκα, η ομάδα χτίζεται, ώστε σε σύντομο διάστημα να μπορέσει να συμμετάσχει στο κορυφαίο επίπεδο.

Αυτά που ακούσαμε στις συζητήσεις με την EuroLeague είναι πολύ θετικά. Θέλει να αγκαλιάσει πρότζεκτ και ομάδες που έχουν οικονομικά νόημα. Πιστεύουμε πως είναι στη σωστή κατεύθυνση. Όλοι έχουν δει τον Γκάλη να παίζει και να είναι ο παιδικός τους ήρωας, είμαστε ένα κλαμπ που αντηχεί πολύ καλά στα αυτιά τους. Θέλουμε με όσα παράγουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή και η έλευση του Σπανούλη είναι μια δήλωση γι’ αυτό».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...