Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Π.Γερουλάνος: «Η σωστή διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης προϋπέθετε άλλη κυβέρνηση»
Filathlos.gr

Ο Τιάγκο Σπλίτερ νέος προπονητής των Μπουλς

Ο Τιάγκο Σπλίτερ θα είναι ο νέος προπονητής των Σικάγο Μπουλς, σύμφωνα με το ESPN και τον Σαμς Σαράνια.
Ο Σπλίτερ έλαβε το βάπτισμα ως head coach στο NBA με τους Μπλέιζερς, όπου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την αποχώρηση του Μπίλαπς τον Οκτώβριο του 2025 και τα πήγε περίφημα μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν.
Έχοντας ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα ως βοηθός στους Νετς (2019-23) και τους Ρόκετς (2023-24), ο Βραζιλιάνος ανέλαβε την Παρί (2024-25) του Τι Τζέι Σορτς, του Τάισον Γουόρντ και του Ναντίρ Χίφι και την οδήγησε σε μία τρομερή σεζόν στην Euroleague πριν επιστρέψει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...