Τελευταία νέα
ΑΕΚ: Λευκή ισοπαλία κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας – Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα κριθεί η πρόκριση Η Λιβερία συνδράμει την ακροδεξιά πολιτική του Τραμπ: Θα δεχθεί έως 1.200 μετανάστες που απελαύνονται από τις ΗΠΑ Οι ΗΠΑ κλιμακώνουν τον πόλεμο κατά του ΔΠΔ: Επέβαλαν κυρώσεις στην πρόεδρο του Δικαστηρίου και σε ανώτερο λειτουργό Λέσβος: Διασώθηκαν πέντε άτομα μετά τη βύθιση ερασιτεχνικού σκάφους Δούρου-Παππάς-Πολάκης κοντά στην επανένωση με τους kasselistas! Τουρκοκύπριος πρώην ευρωβουλευτής ζητά συγγνώμη για τις δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού – Τι απαντά η κόρη του Ισαάκ Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο Συμφώνησαν Μπαρτσελόνα με Ρόδρι, ολοκληρώθηκε η πιο μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού Το νέο «ναυάγιο» μεταξύ ΗΠΑ – Ιράν και οι απειλές του Τραμπ στο Ομάν έφεραν άλμα στις τιμές του πετρελαίου ”Καραγκιοζιλίκια” και για τα ”σκουπίδια” οι ανακοινώσεις κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τα παράνομα ”θαλάσσια πάρκα” της Τουρκίας Κύπρος: Πνίγηκε 27χρονος στη Λεμεσό – Έπεσε από καταμαράν στη θάλασσα για να βρει το κινητό του «Βόμβα» Washington Post: Το Πεντάγωνο εξετάζει μείωση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στον Κόλπο
Filathlos.gr

Σάλος στην Αργεντινή με παρουσιάστρια που ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του Μέσι είναι νεκρός (ΦΩΤΟ)

Μπορεί όλοι στην Αργεντινή να ασχολούνται με το Παγκόσμιο Κύπελλο και την εξαιρετική πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας της χώρας, αλλά τις τελευταίες ώρες έχει προκληθεί σάλος με τον υποτιθέμενο θάνατο του πατέρα του Λιονέλ Μέσι.
Σύμφωνα με δημοσιογράφο, η οικογένεια Μέσα βιώνει πάρα πολύ δύσκολες στιγμές λόγω της απώλειας του πατέρα του Αργεντίνου σούπερ σταρ, ο οποίος μάλιστα τόνισε ότι ο «θάνατος» του πατέρα του ήταν ο λόγος που τον οδήγησε να βάλει τα κλάματα στο πρώτο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Αλγερία.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής El Show del Verano του Luzu TV, η παρουσιάστρια Φλορένσια Πένια είπε στο κοινό: «Δεν θέλω να σας πω άσχημα νέα, αλλά ο πατέρας του Μέσι μόλις πέθανε».

Φυσικά, κάτι τέτοιο αποδείχθηκε αναληθές, με την ίδια να κάνει ανάρτηση στο Χ, μέσω της οποίας ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε και εν τέλει παραιτήθηκε από τη θέση της.

«Λυπούμαστε βαθιά για το περιστατικό που συνέβη στον αέρα κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Για το κανάλι μας, η μετάδοση ευαίσθητων πληροφοριών χωρίς προηγούμενη επαλήθευση είναι απαράδεκτη», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο σταθμός.

Από τη μεριά της, η οικογένεια του Λίο Μέσι εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την πορεία της υγείας του Χόρχε Μέσι, ζητώντας από τα ΜΜΕ να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...