Τελευταία νέα
Αναθεώρηση Συντάγματος: Όσα έγιναν στη θυελλώδη Ολομέλεια-Επίθεση Μητσοτάκη στην αντιπολίτευση, μετωπική με Ανδρουλάκη Προεδρικό Μέγαρο: Πηγαδάκια για τις εκλογές, συζήτηση για τα γλυπτά, τις ηχηρές απουσίες και τον αθλητισμό Η Σαουδική Αραβία έπληξε στόχους των Χούθι στην Υεμένη Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή του Κάνγκουα φέρνει χρήματα στον Ερυθρό Αστέρα – Η Χαποέλ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης Τραμπ: «Μιλάμε με το Ιράν, αλλά ίσως δεν είναι έτοιμοι ακόμη για συμφωνία» Δεξίωση στο Προεδρικό: Τα πηγαδάκια των αρχηγών, οι απουσίες και τα χαμόγελα ΣΥΡΙΖΑ για εισαγγελική πρόταση Τριαντόπουλου: «Το μπάζωμα στα Τέμπη έγινε κατ’ εντολή Μητσοτάκη» Γαλλία: Τη συνδρομή του στρατού ζητά ο Μακρόν για τα πύρινα μέτωπα – Νέες εκκενώσεις κοντά στο Μπορντό [εικόνες-βίντεο] Αποκατάσταση Δημοκρατίας: Εντός του Προεδρικού Μεγάρου λόγω κακοκαιρίας – Ποιοι δίνουν το «παρών» Ασπρόπυργος – έκρηξη: “Πολύ πιθανό ένα βιομηχανικό ατύχημα μεγάλης έκτασης” Προεδρικό Μέγαρο: Οι αριστούχοι των Πανελλαδικών, η δασκάλα των Φουρνά και ο πιλότος του F-16 στους τιμητικά προσκεκλημένους Άνοιξαν οι ουρανοί στην Επίδαυρο: Διακόπηκε η παράσταση «Ειρήνη» στο αρχαίο θέατρο
Vipnews.gr

Δημήτρης Πανόπουλος: «Mάλλον δεν θα έκανα καμία από τις επιλογές μου»

Δημήτρης Πανόπουλος: Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για την απόφαση να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 το περασμένο καλοκαίρι
Ο Δημήτρης Πανόπουλος βρέθηκε καλεσμένος της παρέας του Θανάση Πάτρα στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή “Ψυχαγωγία Κυριακάτικα” του OPEN.
Δημήτρης Πανόπουλος: «Ήταν μια περίοδος αλλαγών, νομίζω, στον ΑΝΤ1»
Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για την απόφαση να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 το περασμένο καλοκαίρι και για τς επιλογές στην ευρύτερη επαγγελματική του διαδρομή.
Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Πανόπουλος εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως “με τον ΑΝΤ1 υπήρχε συζήτηση για την καλοκαιρινή εκπομπή με την Κατερίνα Καραβάτου αλλά για μένα το βασικό, που ήθελα να λυθεί, ήταν το τι θα κάνω τον Σεπτέμβρη, όχι το τι θα κάνω το καλοκαίρι. Δεν βάζω προϋποθέσεις, απλώς ήταν ζητούμενο για μένα να ξέρω πως θα πορευτώ από τον Σεπτέμβρη. Εφόσον δεν υπήρχε η απάντηση σ’ αυτό, δεν μπορούσα να συζητήσω όλα τα υπόλοιπα”.
“Ήταν μια περίοδος αλλαγών, νομίζω, στον ΑΝΤ1. Προσπαθούσαν να σχεδιάσουν πολλά πράγματα από την αρχή οπότε, εφόσον δεν είχαν πάρει τελικές αποφάσεις για να ξέρουν τι κενά υπάρχουν, τι απαιτήσεις και τι ανάγκες, δεν μπορούσαν να προτείνουν κάτι. Έφυγα με πολύ καλές σχέσεις”.
“Νομίζω πως θα ‘μαι πάντα ταγμένος στην ενημέρωση, εκεί είναι το κομμάτι μου και εκεί νιώθω καλά. Αυτό μπορώ να υπηρετήσω εύκολα. Αν κοιτάξω πίσω και μου έλεγαν αν έκανα, κατόπιν εορτής, όλες τις επιλογές που έχω κάνει, όχι δεν θα τις έκανα. Μάλλον δεν θα έκανα καμία απ’ αυτές τις επιλογές”.
“Έφυγα από τις ειδήσεις, που θα μπορούσα να ‘χω χαράξει μια καλή πορεία, για να πάω σε ψυχαγωγία, την οποία δεν ήξερα και ήθελε εντελώς άλλα πράγματα και απαιτούσε χρόνο για να λυθώ. Χωρίς να ξέρω αν θα μου δοθεί αυτός ο χρόνος. Η ενασχόληση με την πολιτική, το ότι βρέθηκα ξαφνικά να αποχωρώ από τον Alpha περιμένοντας να προκύψει κάτι για να ‘ρθει τελικά ο ΑΝΤ1. Να ‘ρθω σε ρήξη με τον ΑΝΤ1 γιατί δεν υπήρχε η επιλογή του Σεπτεμβρίου και τελικά να έρθει ο ΣΚΑΪ”.
“Δηλαδή είναι σαν να παίζω ρώσικη ρουλέτα συνεχόμενα και πάντα να κάθομαι σε κενή θαλάμη” υπογράμμισε, επίσης, ο Δημήτρης Πανόπουλος στην ψυχαγωγική εκπομπή του Θανάση Πάτρα.
 
The post Δημήτρης Πανόπουλος: «Mάλλον δεν θα έκανα καμία από τις επιλογές μου» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...