Τελευταία νέα
Τρόμος στη Νέα Πεντέλη: 18χρονος κλειδώθηκε στο δωμάτιό του ενώ διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι [βίντεο] Τουρισμός για Όλους: Πάνω από 1,15 εκατ. αιτήσεις – Πότε αναμένεται η κλήρωση Πέθανε ο Ηλίας Γκανιάτσας, συνιδιοκτήτης του ART TV, σε ηλικία 56 ετών Ο Θ. Καμπαγιάννης ξεφτιλίζει τον Αδωνι: Αλλη μία μέρα τυπικής υπουργικής φαιδρότητας Κτηνωδία στα Καλάβρυτα: Πυροβόλησαν σκύλο με καραμπίνα – Βρέθηκαν 45 σκάγια στο σώμα του Νέες διαφορές πάνω στην παλιά εκκρεμότητα Τραγωδία στην Κύμη: 64χρονος έχασε τη ζωή του μετά από τσίμπημα σφήκας Και νεκρό τον φοβάται Του Κωνσταντίνου… Επίθεση Γεωργιάδη σε Ακρίτα για τη Madonna: «Αντί να χαρεί βρήκε λόγο να μιζεριάσει» Νέδα: 10χρονο παιδί έπεσε σε χαράδρα 25 μέτρων – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιός του Δυτικού Νείλου: Ποιες περιοχές της Αττικής ανησυχούν – Τα συμπτώματα, πότε χρειάζεται μεταφορά στο νοσοκομείο
Filathlos.gr

Μυθική αποζημίωση ζητά η Τσέλσι από τη Σίτι για τον Μαρέσκα!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποχώρησε από τη θέση του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, έπειτα από 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας, κατά τη διάρκεια των οποίων κατέκτησε 20 τρόπαια, συμπεριλαμβανομένου του ιστορικού τρεμπλ τη σεζόν 2022-23.

Πλέον, η Σίτι μπαίνει σε νέα εποχή με τον Έντσο Μαρέσκα στον πάγκο της.

Ωστόσο για να ανακοινωθεί ο 46χρονος Ιταλός τεχνικός θα πρέπει πρώτα να διευθετούν ορισμένες λεπτομέρειες. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο «Guardian», η Τσέλσι ζητά αποζημίωση από τους Πολίτες, υποστηρίζοντας ότι διαθέτει στοιχεία πως ο Μαρέσκα παραβίασε τους όρους του συμβολαίου του στο Στάμφορντ Μπριτζ, όταν φέρεται να είχε επαφές με τους Άγγλους πρωταθλητές αλλά και με τη Νάπολι, ενώ ακόμη βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία των Λονδρέζων την περασμένη σεζόν.

Οι αναφορές για την υπόθεση δεν είναι καινούργιες, καθώς είχε ήδη διαρρεύσει πως ο Μαρέσκα είχε ενημερώσει τους Λονδρέζους ότι είχε δεχθεί προσεγγίσεις από τη Σίτι και τη Νάπολι κατά τη διάρκεια του περσινού χειμώνα, σε μια περίοδο έντονων αναταράξεων που οδήγησαν τελικά στην αιφνιδιαστική αποχώρησή του την Πρωτοχρονιά. Ο ίδιος ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει αμφισβητήσει ποτέ δημόσια τον συγκεκριμένο ισχυρισμό.

Η Τσέλσι από την άλλη, θεωρεί ότι δικαιούται αποζημίωση για την απώλεια του προπονητή, υποστηρίζοντας πως η αποχώρησή του επηρέασε αρνητικά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, η οποία ολοκλήρωσε τη σεζόν στη 10η θέση της Premier League και έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα, υποστηρίζει πως οι «μπλε» διαθέτουν επαρκή στοιχεία ώστε, θεωρητικά, να κινηθούν ακόμη και προς την Premier League για πιθανή παράνομη προσέγγιση της Σίτι, ωστόσο δεν υπάρχουν προς το παρόν σχέδια για τέτοια κίνηση, καθώς οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται σε πιο συναινετικό κλίμα.
Στο τραπέζι των συζητήσεων βρίσκεται οικονομική συμφωνία που ενδέχεται να ξεπεράσει τα 11 εκατομμύρια ευρώ υπέρ της Τσέλσι, με τις δύο πλευρές να συνεχίζουν τις επαφές για τις τελικές λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...