Τελευταία νέα
Συνάντηση Μητσοτάκη με την υποψήφια για το αξίωμα της νέας γενικής γραμματέως του ΟΗΕ Η Ρωσία κατασκευάζει 4 πυρηνικoύς σταθμούς στο Ιράν, πάγωσαν ΗΠΑ και Ισραήλ Τραμπ: ο… αλογομούρης πρόεδρος: Οι επενδύσεις στη SpaceX και τα «πολεμικά» κέρδη από πετρελαϊκές εταιρείες Κρήτη: Λέμβος με 60 μετανάστες ανοιχτά των Καλών Λιμένων Ερντογάν : ”Πάρτε το απόφαση , εχθροί και φίλοι , η ιστορία ξαναγράφεται στην περιοχή μας”-Μόνο με συνεννόηση η ηλεκτρική διασύνδεση Ο Κόντης ζητά συγκέντρωση από τους παίκτες του ΟΦΗ: «Πλεονέκτημα το 3-0 αλλά δεν μας δίνει την πρόκριση» Ελεγκτικό Συνέδριο: Ο Β. Παπαγεωργόπουλος καλείται να καταβάλει 8,2 εκατ. ευρώ για το έλλειμμα στον δήμο Θεσσαλονίκης «Πόσες γυναίκες πρέπει ακόμη να δολοφονηθούν;» – Σφοδρή επίθεση ΕΛ.Α.Σ. στην κυβέρνηση «Νιώθω δικαιωμένη για το παράσημο»: Η Ακρίτα απαντά για την άρνηση της ΝΔ να τη στηρίξει Πέμπτη ημέρα καύσωνα: Στα ύψη ο υδράργυρος, πάνω από 41°C η μέγιστη θερμοκρασία ΕΛ.Α.Σ.: Στο επίκεντρο τα κέρδη-«φωτιά» των πετρελαϊκών ομίλων Κεραμέως: “Ο κ. Τσίπρας είναι αμετανόητα θρασύς και λαϊκιστής”
Kosmoslarissa.gr

Νέο τροχαίο με αγριογούρουνο στο δρόμο Τυρνάβου – Λάρισας

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα, από τα πολλά που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα, σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στον δρόμο Τυρνάβου – Λάρισας, στο ύψος της διασταύρωσης των Δένδρων. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, διερχόμενο όχημα συγκρούστηκε με αγριογούρουνο που επιχειρούσε να διασχίσει το οδόστρωμα.

Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ζώου, ενώ το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες υλικές ζημιές. Ευτυχώς, ο οδηγός δεν τραυματίστηκε.

Το περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα της συχνής εμφάνισης αγριογούρουνων στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου, καθώς παρόμοια συμβάντα έχουν αυξηθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα. Για τον λόγο αυτό, οι οδηγοί που κινούνται τόσο στον συγκεκριμένο δρόμο όσο και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο της περιοχής καλούνται να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά το γεγονός πως έχουν περάσει περισσότερες από 48 ώρες από το ατύχημα, το νεκρό αγριογούρουνο εξακολουθεί να βρίσκεται στο σημείο. Η άμεση απομάκρυνσή του κρίνεται απαραίτητη, τόσο για λόγους δημόσιας υγιεινής λόγω της έντονης δυσοσμίας, όσο και για την αποφυγή της δυσάρεστης εικόνας που αντικρίζουν καθημερινά οι χιλιάδες διερχόμενοι οδηγοί και επιβάτες.

kosmoslarissa.gr (*Με πληροφορίες από paidis.com)
Το άρθρο Νέο τροχαίο με αγριογούρουνο στο δρόμο Τυρνάβου – Λάρισας εμφανίστηκε πρώτα στο kosmoslarissa.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...