Τελευταία νέα
ΚΚΕ: «Ανεπιθύμητος» ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο Επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση για Βόρεια Μακεδονία και κειμήλια Μητσοτάκης για Εθνική Ελλάδος: “Εκπλήξατε πολλούς αλλά όχι τους εαυτούς σας” – Δώρο φανέλα με το “δεκάρι” από τον Γιοβάνοβιτς Κλιμάκιο της Ν.Δ. με επικεφαλής τον Κεφαλογιάννη στον Μυλοπόταμο για τις ζημιές από την κακοκαιρία Κυβερνητικές πηγές: Η καλύτερη απάντηση στον κ. Σαμαρά είναι η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου Π. Μαρινάκης: Η χώρα μας έχει αποδείξει ότι πράττει πάντοτε όσα απαιτούνται για την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων Γαλλία: Σκηνές σκληρής βίας στις διαδηλώσεις για την Παιδεία – Μαθητής έχασε το μάτι του [εικόνες] Τσίπρας από το Γεντί Κουλέ: Η πολιτιστική κληρονομιά δεν είναι εμπόρευμα, αλλά δημόσιο αγαθό και ιστορική μνήμη Αλέξης Τσίπρας από το Γεντί Κουλέ: «Η πολιτιστική κληρονομιά δεν είναι εμπόρευμα» Παύλος Μαρινάκης για Σαμαρά: «Ο δρόμος της Βόρειας Μακεδονίας προς την Ευρώπη περνάει μέσα από την Ελλάδα» Σχολεία στο όριο: Όταν η οργή γίνεται ξυλοδαρμός, η διαπόμπευση «δικαιοσύνη» και η αυτοδικία κανονικότητα ΣΥΡΙΖΑ για Τέμπη και Πολυτεχνείο: «Δεν κρύβουμε ούτε ωραιοποιούμε την αλήθεια»
Thefaq.gr

Καταπέλτης η ΕΛ.Α.Σ για την Δευτέρα της Ασημακοπούλου και του Αβραμόπουλου: «Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι αίθουσα αναμονής στην Ευελπίδων!»,

«Η Νέα Δημοκρατία του κου Μητσοτάκη παράγει τελικά περισσότερα σκάνδαλα από όσα μπορεί να καταναλώσει η ελληνική κοινή γνώμη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ
«Χθες το πρωί καταδικάστηκε η πρώην ευρωβουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, όχι για «ένα email», όπως παραπλανητικά υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αλλά για τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων 25.500 αποδήμων», τονίζει η Λεωφόρο Αμαλίας και προσθέτει:
«Και το απόγευμα ανακοινώθηκε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του βουλευτή, πρώην Ευρωπαίου Επιτρόπου και υπουργού της ΝΔ, Δημήτρη Αβραμόπουλου επειδή πήρε δεκάδες χιλιάδες ευρώ από μια ΜΚΟ που προσπαθούσε να «κουκουλώσει» τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Κατάρ».
Η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη συνεχίζει: «Το σύνολο των εμπλεκομένων σε σκάνδαλα ή υποδίκων κυβερνητικών στελεχών την τελευταία επταετία ξεπέρασε αισίως τον μαγικό αριθμό 44..
Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι αίθουσα αναμονής στην Ευελπίδων!

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...