Τελευταία νέα
Συρία: Νέα ένταση πυροδοτεί η απρόκλητη ισραηλινή επίθεση – Καταδικάζει η Τουρκία, για «άσκοπη κλιμάκωση» μιλούν οι ΗΠΑ Το δράμα του USS Abraham Lincoln: Πώς είναι να ζεις πάνω σε ένα αεροπλανοφόρο εν καιρώ πολέμου Ρένα Δούρου: Ο «καθαρός δρόμος» προς τη ΔΕΘ, το παρασκήνιο της διαγραφής της Κασιμάτη και το τελεσίγραφο στη Γεροβασίλη Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Αποχαιρετισμός από πολιτικούς και κόμματα στον μεγάλο στοχαστή Ταυτοποιήθηκε η 82χρονη που πήγαινε ανάποδα στην Αθηνών – Κορίνθου: Δεν κατάλαβε ότι μπήκε στο λάθος ρεύμα, είχε ληγμένο δίπλωμα Η Ελλάδα «επενδύει» στα νέα μυαλά…Eurostat: Στο 3,3% του ΑΕΠ οι δαπάνες για την Παιδεία Το δίκτυο ABC προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά της κυβέρνησης Τραμπ για την ελευθερία της έκφρασης ΥΠΕΝ: Το Antinero κρίνεται από τα στοιχεία και τα αποτελέσματά του Κεφαλονιά: Ελαφρά σύγκρουση δύο τουριστικών πλοίων – Απαγορεύτηκε ο απόπλους Αυτοκίνητο πήρε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς στην Αθηνών – Λαμίας [βίντεο] Πύρινο μέτωπο στον Βόλο – Μήνυμα 112 στους κατοίκους της περιοχής Τρεις στους δέκα Έλληνες σε κίνδυνο φτώχειας – Άδωνις: Μακριά από μίζερους, τα παρουσιάζουν όλα πιο δύσκολα
Tennis24.gr

Πρεμιέρα για τις Εθνικές ομάδες U14 στα Summer Cups

Η ώρα της δράσης έφτασε για τις Εθνικές ομάδες U14 της Ελλάδας, καθώς σήμερα ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά του European Summer Cups 2026, με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Tennis Europe.
Πρώτη δοκιμασία για τα κορίτσια στη Γαλλία
Στη Λουτσιάνα της Γαλλίας βρίσκεται η Εθνική Κοριτσιών U14, η οποία κάνει πρεμιέρα απέναντι στο Ισραήλ.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με εντατικούς ρυθμούς, καθώς η χθεσινή ημέρα περιλάμβανε διπλό πρόγραμμα προπονήσεων. Το πρωί η ελληνική ομάδα προπονήθηκε μαζί με το Βέλγιο, ενώ το απόγευμα βρέθηκε στο ίδιο κορτ με το Ισραήλ, αποκτώντας μια πρώτη εικόνα από τη σημερινή αντίπαλό της.
Την ελληνική αποστολή απαρτίζουν οι Ειρήνη Μπεκιάρη, Ιωάννα Τσεπετονίδου και Δήμητρα Κάλλιστρου, με τον ομοσπονδιακό προπονητή Μιχάλη Αδαλόγλου να καθοδηγεί την προσπάθειά τους.

 

View this post on Instagram

 
A post shared by ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (@efoa.gr)

GIRLS U14 SUMMER CUPS DRAW | SCHEDULE
Τα αγόρια ξεκινούν απέναντι στην Εσθονία
Την ίδια ώρα, στη Βαλένθια της Ισπανίας, η Εθνική Αγοριών U14 ετοιμάζεται για τη δική της πρεμιέρα απέναντι στην Εσθονία.
Μετά τις πρώτες προπονήσεις και την προσαρμογή στις συνθήκες της διοργάνωσης, οι νεαροί διεθνείς Ιάσωνας Σπύρου, Γιώργος Πούντζας και Θεόφιλος Τσοκάνης είναι έτοιμοι να εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα, υπό την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Κοντόπουλου.

 

View this post on Instagram

 
A post shared by ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (@efoa.gr)

BOYS U14 SUMMER CUPS DRAW | SCHEDULE
Διπλή ελληνική εκπροσώπηση στα Summer Cups
Τα Summer Cups αποτελούν μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις αναπτυξιακού τένις στην Ευρώπη, με τις κορυφαίες εθνικές ομάδες της ηπείρου να διεκδικούν μια θέση στην τελική φάση.
Η Ελλάδα θα επιδιώξει να ξεκινήσει με το δεξί τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ισπανία, με τις Εθνικές ομάδες αγοριών και κοριτσιών U14 να κυνηγούν το πρώτο βήμα προς μια επιτυχημένη πορεία στη διοργάνωση.
The post Πρεμιέρα για τις Εθνικές ομάδες U14 στα Summer Cups appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...