Τελευταία νέα
Αντώνης Ρέμος: «Μου δόθηκε η άδεια από τον Δήμαρχο» απαντά για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη ΕΛ.Α.Σ : Ρήτρα διαφυγής από τις ευθύνες του ΥΠΕΝ και της κυβέρνησης ΚΚΕ στο TikTok για τον αφθώδη: «Τα κοπάδια αποδεκατίστηκαν – η κυβερνητική γελοιότητα πάλι, όχι!» Συνάντηση Γεωργιάδη – Πνίνατ με “μενού” την Υγεία ΕΛ.Α.Σ.: «Η Παιδεία δεν είναι κόστος, είναι επένδυση στο μέλλον» Σκάνδαλο «Dubai Bank»: Πώς εξαρθρώθηκε η «τράπεζα» που ξέπλενε τα δισεκατομμύρια των καρτέλ της κοκαΐνης ΕΛ.Α.Σ.: “Άφαντη η Παιδεία από την ομιλία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ”- Οι προτάσεις για σχολεία και εκπαιδευτικούς «Χρυσή Μπάλα» – Όλες οι υποψηφιότητες για τα βραβεία του France Football 2026 – Ξανά υποψήφιος ο Μέσι Frenzee: Ακούστε το «Jack of All Trades», το δεύτερο single από το «Runnin’ Amok» Κυψέλη: Προφυλακιστέοι για τη δολοφονία του βρέφους ο 43χρονος και η 38χρονη – Στη φυλακή και ο 26χρονος Ιράν: Καταρρίφθηκαν υποβρύχιο και εναέριο drone των ΗΠΑ μέσα και πάνω από τα Στενά του Ορμούζ Γεωργιάδης: Κατάντια η αίτηση του Πολάκη για ανάσυρση της δικογραφίας – «Α ρε Παύλο, κρίμα»
Efsyn.gr

Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: Υπό διερεύνηση το γενετικό υλικό – Οι μαρτυρίες «κλειδιά» [βίντεο]

Ο 65χρονος Ιταλός εξακολουθεί να θεωρείται βασικός ύποπτος της διπλής δολοφονίας της συντρόφου του και του 26χρονου γιου της στον Λόγγο Αιγίου και παραμένει προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ μέχρι στιγμής δεν προκύπτει ξεκάθαρα η παρουσία και τέταρτου ατόμου στην υπόθεση.

«Δεν είναι δύσκολο να βρεθεί γενετικό υλικό στα χέρια ενός ανθρώπου», ανέφερε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στην ΕΡΤ.
«Εγώ δεν μπορώ να σας επιβεβαιώσω αυτά που αναφέρει ο συνήγορος του κατηγορουμένου, ο οποίος άλλωστε έχει πρόσβαση στη δικογραφία. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και των εγκληματολογικών ερευνών απομένουν πειστήρια προς εξέταση, οπότε δεν έχουμε το σύνολο των απαντήσεων για να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα», είπε η κ. Δημογλίδου.
Μέχρι στιγμής μαρτυρίες κλειδιά θεωρούνται, αυτές του φίλου που ειδοποίησε πρώτο ο κατηγορούμενος, αλλά και των συγγενών της 54χρονης και του γιού της.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...