Τελευταία νέα
Nations League: «Όρθια» η Ιταλία στο Παρίσι, θρίαμβοι για Βέλγιο και Πολωνία Ενωτικός Δένδιας από τον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη – Ποτέ δεν πλήγωσα τη ΝΔ» Η κακοκαιρία κλείνει τους δρόμους στην Κρήτη – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων Καύσιμα: Ο εκβιασμός Τραμπ και οι χαοτικές διαπραγματεύσεις για το ντίζελ που δίχασαν και εξόργισαν τους Ευρωπαίους Παναθηναϊκός: Επίδειξη δύναμης κόντρα στη Μακάμπι και «3 στα 3» στη Euroleague Αλ. Τσίπρας: «Μια χώρα που δεν παράγει δεν έχει ελπίδα» – Τι είπε στη συνάντηση με τους αλιείς Στήριξη Ρούμπιο σε Γκιλφόιλ και Κάθετο Διάδρομο- “Εκτιμούμε το έργο της” Λιακούλη κατά Μητσοτάκη: «Τεμάχισαν τον Όλυμπο – Απέκλεισαν τη Θεσσαλία» Διαρροή e-mail αποδήμων: Τι αποζημίωση πήρε πολίτης από το Δημόσιο Στο πλευρό των αλιέων ο Τσίπρας: Στο επίκεντρο τα προβλήματα του κλάδου Εντυπωσιακή η συγκέντρωση Δένδια στον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη» [βίντεο] Γρ. Θεοδωράκης: “Να μπει τέλος στο πάρτι της διαφθοράς και των απευθείας αναθέσεων”
Filathlos.gr

«Κράξιμο» και ειρωνία του Ζλάταν στον Κριστιάνο!

Με τον «αειθαλή» Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει δυο φορές και να γράφει ιστορία, η Πορτογαλία διέλυσε με 5-0 το Ουζμπεκιστάν, «κλείδωσε» την πρόκρισή της στους «32» του Μουντιάλ και πάει σε ντέρμπι πρωτιάς με την Κολομβία.
Αφού σκόραρε δύο γκολ, ο Πορτογάλος αστέρας κοίταξε τον φακό της τηλεοπτικής κάμερας και φώναξε ένα μήνυμα για όσους έλεγαν ότι ήταν το πρόβλημα της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.
«Επέστρεψα! Επέστρεψα!», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο 41χρονος δεν μπορούσε να κρύψει τα συναισθήματά του, ούτε να συγκρατήσει τη χαρά του, καθώς γιόρταζε το ιστορικό κατόρθωμα να γίνει ο πρώτος παίκτης που σκόραρε σε έξι διοργανώσεις του μεγαλύτερου τουρνουά ποδοσφαίρου. Ήταν επίσης η τέλεια απάντηση στους κριτικούς που τον είχαν ξεγράψει.
Όταν ρωτήθηκε για τη δήλωσή του «Επέστρεψα» μετά τον αγώνα, ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας είπε ότι ήταν «μόνο για να μην ξεχάσουν οι επικριτές του να τον σχολιάσουν».
Από την άλλη, θέση για το «I am back» του Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.
Ο Σουηδός, που βρίσκεται ως αναλυτής στο Fox Sports, ρωτήθηκε για την εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο απέναντι στους Ουζμπέκους, με τον Ζλάταν να δίνει μια μάλλον ειρωνική απάντηση:
«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο η Πορτογαλία μπορούσε να πετύχει πολλά γκολ. Και νομίζω ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έφυγε ποτέ, δεν καταλαβαίνω γιατί είπε ότι επέστρεψε».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...