Τελευταία νέα
Κ. Γαβρόγλου: «500 ευρώ τον μήνα σε κάθε φοιτητή που σπουδάζει εκτός τόπου κατοικίας – Η κυβέρνηση δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα που δημιούργησε» Χρυσοχοΐδης: Η απάτη σε βάρος ηλικιωμένων θα γίνει ιδιώνυμο   Θεσσαλονίκη: Πούλησε κάλπικα χρυσαφικά για 2.200 ευρώ και επέστρεψε με ένα ακόμη ψεύτικο κόσμημα Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο συγγραφέας και πολιτικός Τζέφρι Άρτσερ Ο Αλέξης Τσίπρας στην έκθεση του Γιάννη Ψυχοπαίδη: «Μια ωραία και ευγενική χειρονομία» Νέα μελέτη: Η βανιλίνη στο επίκεντρο έρευνας για την επούλωση χρόνιων πληγών Δ. Τσιόδρας στο ΕΚ: Ώρα για τολμηρές κοινές λύσεις στην ενεργειακή κρίση – Δεκτή η πρόταση της Ελλάδας Εργατικό ατύχημα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης: 54χρονος καταπλακώθηκε από κοντέινερ σε αποθήκη Δρυμιώτης για εκλογές: «Ο Ανδρουλάκης θα περάσει τον Τσίπρα – Θα ζητήσω συγγνώμη αν πάρει πάνω από 12%» Ο Φίλιππος Καμπούρης του ΛΑΟΣ και η σύζυγός του επικεφαλής κυκλώματος απάτης με ασφαλιστικές εισφορές ΜέΡΑ25: Πνίγηκε η «Ανάπτυξη» στην Κρήτη – Αποζημιώσεις τώρα! Χρυσοχοΐδης: 100 καταγγελίες την ημέρα για ενδοοικογενειακή βία στην Αττική – Έρχεται βραχιολάκι για τους δράστες
Newsauto.gr

Συνέντευξη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο newsauto για όλους και για όλα

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στο newsauto και τον δημοσιογράφο Τάκη Τρακουσέλλη σε μία από τις πιο ασυνήθιστες και σπάνιες συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει τα τελευταία χρόνια.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην πίστα της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Ράλλυ Ακρόπολις, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του μεγάλου αγώνα, σε ένα περιβάλλον που ταυτίζεται με την αυτοκίνηση και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η συζήτηση δεν είχε το τυπικό πρωθυπουργικό ύφος. Περπατώντας μέσα στην πίστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με άνεση για τη σχέση του με το αυτοκίνητο, την οδήγηση και το Ράλλυ Ακρόπολις, θυμήθηκε στιγμές από τον ιστορικό ελληνικό αγώνα και αποκάλυψε ποιον θεωρεί φαβορί για τη φετινή νίκη.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν και ζητήματα της επικαιρότητας που επηρεάζουν άμεσα τους πολίτες. Ο Πρωθυπουργός σχολίασε τις αντιδράσεις του κλάδου της εστίασης για τη μείωση της κατανάλωσης αλκοόλ εξαιτίας των εντατικών αλκοτέστ, ενώ εξήγησε ποια είναι τα επόμενα βήματα της Πολιτείας στον τομέα της οδικής ασφάλειας. Παράλληλα, απάντησε ευθέως στο ερώτημα αν η Ελλάδα μπορεί κάποια στιγμή να φιλοξενήσει αγώνα Formula 1 και ποιες είναι οι πραγματικές προϋποθέσεις για να γίνει αυτό.

Η συνέντευξη είχε όμως και πιο προσωπικές στιγμές. Σε μία από τις πιο αναπάντεχες ερωτήσεις, όταν κλήθηκε να πει ποιον πολιτικό αντίπαλο θα επέλεγε ως συνοδηγό σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, απάντησε αυθόρμητα «τον Αλέξη Τσίπρα», προκαλώντας χαμόγελα.

Με ειλικρίνεια, αυθορμητισμό και διάθεση να απαντήσει ακόμη και στις πιο δύσκολες ερωτήσεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε μια διαφορετική πλευρά του εαυτού του, σε μια συνέντευξη που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα πολιτικά πρότυπα και συνδυάζει την αυτοκίνηση, την επικαιρότητα και τις προσωπικές του εμπειρίες.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο βίντεο που ακολουθεί.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...