Τελευταία νέα
Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης – Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις, αναφορές για εκρήξεις [εικόνες] Βανς για 250η επέτειο των ΗΠΑ: «Κάποιες φωνές μιλούν εμμονικά για τις ατέλειές του έθνους μας» Γρεβενά: Σύλληψη 88χρονου για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια κατά τη διάρκεια εργασιών με τροχό ΕΛΑΣ για ΚΥΑ Μετανάστευσης: ”Η Πολιτεία ζητάει από τους δικηγόρους να γίνουν κυνηγοί κεφαλών” Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Δενδρινός σε ηλικία 43 ετών Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 2.954 οι νεκροί από τους ισχυρούς σεισμούς – Καταστράφηκαν 856 κτίρια Πτώση μεσοτοιχίας στο Μαρούσι: «Τραντάχτηκε όλο το σπίτι, έπεσε μεγάλο κομμάτι τοίχου πάνω στον γείτονα» [βίντεο] Ζαχαριάδης κατά Μωραΐτη: Κάνει το αυτόκλητο πορτιέρη στο νέο εγχείρημα Θεσσαλονίκη: Φωτιά κοντά σε σπίτια στο Ωραιόκαστρο – Μήνυμα 112 για απομάκρυνση κατοίκων Ζαχαριάδης κατά Μωραΐτη: «Κάνει τον αυτόκλητο πορτιέρη στο κόμμα Τσίπρα» Μήνυση Φρονιμάκη κατά Καρυστιανού: «Συκοφαντικά όσα είπε ότι την εκβίασα για το ακίνητο» Τραμπ στο Axios για κηδεία Χαμενεΐ: «Είναι όλοι εκεί, με ένα πλήγμα θα τους εξοντώναμε»
Efsyn.gr

Νέα κόντρα Κωνσταντοπούλου – Γεωργαντά στη Βουλή: «Κάρφωνε το κόμμα του» – «Δεν σας φοβάμαι»

Σε κλίμα έντονης αντιπαράθεσης ξεκίνησε στη Διάσκεψη των Προέδρων η ακρόαση των υποψηφίων για το αξίωμα του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Γιώργο Γεωργαντά να ανταλλάσσουν ευθείες βολές μετά το επεισόδιο που είχαν τη περασμένη Δευτέρα στην Επιτροπή Δεοντολογίας.
Αφορμή αυτή τη φορά, στάθηκαν οι κατηγορίες της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας προς τον αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου για διαρροές κατά της ΝΔ με φόντο το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ με τον κ. Γεωργαντά να αντιτείνει πως δεν θα τρομοκρατηθεί με «αισχρά ψέμματα». Η κ. Κωνσταντοπούλου τον κατηγόρησε ότι «κάρφωνε το κόμμα του στην εξεταστική του ΟΠΕΚΕΠΕ» και πως «μιλούσε με την αντιπολίτευση και της έδινε πληροφορίες».
«Δεν σας φοβάμαι» της απάντησε ο κ. Γεωργαντάς. « Μη νομίζετε ότι με τα αισχρά σας ψέματα θα με τρομοκρατήσετε», «δείχνατε φωτογραφίες με τη Σεμερτζίδου και νομίζατε ότι θα με φοβίσετε», της είπε και εξήγησε ότι οι συνομιλίες του τότε με την αντιπολίτευση, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Αλέξανδρος Καζαμίας, ήταν για τεχνικά θέματα, παραδείγματος χάρη, για το εθνικό απόθεμα.
Και στη σημερινή ακρόαση χαμηλή ήταν η ανταπόκριση των υποψηφίων καθώς μόλις τέσσερις από τους δέκα αντιεισαγγελείς που έχουν κληθεί, έχουν έρθει.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...