Τελευταία νέα
Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση οφείλει να μην κάνει ούτε βήμα πίσω από τις εθνικές κόκκινες γραμμές  Τσουκαλάς: «Η κυβέρνηση να ζητήσει από την ΕΕ να επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία» Ραγίζει η γαλάζια βάση: Ο Σαμαράς οργανώνει νέο φορέα και χτυπά τη ΝΔ στα προπύργιά της Σάμος και Σκιάθος κάνουν φέτος την έκπληξη Μήνυση κατά του Τραμπ για τη «μηχανή» προνομιακής πληροφόρησης Τροχαίο στη Βούλα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που το ταξί κάνει αναστροφή και πέφτει πάνω του η μηχανή «Έφυγε» ο δημοσιογράφος Γιάννης Τζούστας Η ψάρια του Σταύρου Θεοδωράκη στον Μύτικα Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 7χρονο κοριτσάκι που δέχθηκε επίθεση από σκύλο Ιρλανδία: Έρευνες για το τροχαίο με τους πέντε νεκρούς εφήβους – Το επικίνδυνο challenge και οι κλοπές Χίος: Φωτιά σε αντιπροσωπεία μοτοσικλετών – Μεγάλες καταστροφές [εικόνες] Ψάθα: Νέα στοιχεία για τη σύγκρουση των ελικοπτέρων – Στο μικροσκόπιο το κρίσιμο 15λεπτο
Filathlos.gr

Παναθηναϊκός: Η επιστροφή του Ντέσερς και τα «μαγικά» του Τσιριβέγια

Ένα νέο πρόσωπο είχε η 7η ημέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τον μεγάλο άτυχο της περασμένης σεζόν, Σίριλ Ντέσερς, ο οποίος από σήμερα ενσωματώθηκε στην ομάδα στο Άπελντοορν της Ολλανδίας και θα συνεχίσει μαζί με το «τριφύλλι» το δικό του πρόγραμμα.
Αυτό ήταν κάτι που ζήτησε ο Τζέικομπ Νίστρουπ, ώστε να έχει μαζί του τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο, άλλωστε, πιστεύει πολύ ενόψει της νέας σεζόν. Με τα τωρινά δεδομένα, στα μέσα Ιουλίου ο Ντέσερς θα μπει σε μέρος του ομαδικού προγράμματος και θα μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του.
Από εκεί και πέρα, μετά το χθεσινό ρεπό οι «πράσινοι» επέστρεψαν σήμερα σε φουλ ρυθμούς, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει άσκηση τακτικής στην ανάπτυξη απέναντι στην άμυνα (7 εναντίον 5), κατά την οποία οι επιτιθέμενοι, έχοντας δύο ποδοσφαιριστές παραπάνω, έπρεπε να διασπάσουν την αμυντική γραμμή, ενώ οι αμυνόμενοι να αποτρέψουν τις επικίνδυνες φάσεις.
Στη συγκεκριμένη άσκηση αυτός που ξεχώρισε, δείχνοντας κέφι και βγάζοντας ποιότητα στο χορτάρι, ήταν ο Πέδρο Τσιριβέγια. Ο Ισπανός είχε τον ρόλο του πλέι μέικερ, έβλεπε γήπεδο, μοίρασε εξαιρετικές κάθετες πάσες στους συμπαίκτες του και ξεχώρισε με την παρουσία του.
Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τουρνουά μεταξύ των τριών παρακάτω ομάδων:
Ροζ: Τσάβες, Ίνγκασον, Κυριακόπουλος, Καμαρά, Σιώπης, Παντελίδης, Αντίνο.
Μπλε: Κότσαρης, Λάβας, Τουμπά, Τετέι, Γιάγκουσιτς, Κοντούρης, Τσέριν.
Πράσινοι: Πένια, Κάτρης, Τσιριβέγια, Τσάπρας, Καλάμπρια, Ζαρουρί, Ταμπόρδα.
Μπαλαντέρ: Μπόκος, Μπινιάρης.
Οι «πράσινοι» ήταν εκείνοι που συγκέντρωσαν τους περισσότερους βαθμούς και τερμάτισαν πρώτοι στο τουρνουά, πανηγυρίζοντας τη νίκη τους και ξεκινώντας τα καθιερωμένα πειράγματα προς τους αντιπάλους τους.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...