Τελευταία νέα
Ουκρανικό: Τι σηματοδοτεί η επικίνδυνη κλιμάκωση μεταξύ Μόσχας και Λονδίνου – Drones, απειλές και διπλωματική κόντρα Κύπελλο: Εύκολη πρόκριση του Ατρόμητου στη League Phase [βίντεο] Οι δυο μαύρες τρύπες της μείωσης του ελληνικού χρέους και οι κούφιοι πανηγυρισμοί Μητσοτάκη- Πιερρακάκη Μαντόνα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τα γενέθλιά της στην Ελλάδα – «Φάε, προσευχήσου, αγάπα, χόρεψε» [εικόνες] Στη Χαλκιδική ο Κώστας Κατσαφάδος για μέτρα για τους πυρόπληκτους «Από τα βάθη της καρδιάς μου στην κορυφή του κόσμου»: Έκθεση φωτογραφίας από την FemArtAct Εργολάβοι, η «λύση» για κάθε πρόβλημα: Ολοένα και περισσότερες λειτουργίες του ΕΣΥ σε ιδιώτες Γάζα: Νέο φονικό ισραηλινό πλήγμα στο λιμάνι – Τουλάχιστον έξι νεκροί Τραγωδία στη Σίφνο: Τα απανθρακωμένα συντρίμμια του ελικοπτέρου – Νέα πλάνα Η νέα ελληνική κανονικότητα: Νέοι με πτυχία εξακολουθούν να κοιμούνται στο παιδικό τους δωμάτιο Ξεκίνησε η ιστορική δίκη της Meta – «Θα δείξουμε πώς Facebook και Instagram παγιδεύουν τα παιδιά» Ασφυκτικά γεμάτες οι φυλακές στη Σουηδία: Άρχισε «εξαγωγή» κρατουμένων στην Εσθονία
Tennis24.gr

Wimbledon: Ανοίγει την αυλαία της Τρίτης η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη ρίχνεται το μεσημέρι της Τρίτης (30/6) στη μάχη του φετινού Wimbledon κόντρα στην Δανή και Νο25 του κόσμου, Κλάρα Τάουσον, στην πρώτη αναμέτρηση της ημέρας στο κορτ 15, που θα ξεκινήσει στις 13:00 GR.
Η νικήτρια από την αναμέτρηση θα περάσει στον δεύτερο γύρο εκεί όπου θα παίξει με μία εκ των Καμίλα Ραχίμοβα και Άνχελίνα Καλίνινα. Τάουσον και Σάκκαρη έχουν αναμετρηθεί μόλις φορά κι αυτή σε αγώνα για το Billie Jean King Cup (2024) με τη Δανή να επικρατεί με 6-4, 6-4. 
Οι δύο παίκτριες λίγο έλειψε να συναντηθούν και πέρσι στο Wimbledon, με την πορεία της Σάκκαρη να σταματάει στον δεύτερο γύρο, από την Έλενα Ριμπάκινα (6-3, 6-1), την οποία όμως κέρδισε, στην επόμενη φάση, η Τάουσον (7-6, 6-3), για να ηττηθεί στη συνέχεια από την μετέπειτα πρωταθλήτρια, Ίγκα Σφιόντεκ (6-4, 6-1).
Η φετινή σεζόν στο γρασίδι δεν ξεκίνησε καλά για την Τάουσον, γνωρίζοντας δύο ήττες στις πρεμιέρες της σε Ντεν Μπος και Βερολίνο, ωστόσο στο τουρνουά του Bad Homburg αυτής της εβδομάδας, είχε εξαιρετικά αποτελέσματα, κερδίζοντας τόσο την ημιφιναλίστ του Roland Garros, Ντιάνα Σνάιντερ, όσο και την Κινγουέν Ζενγκ, με την πορεία της να σταματάει στα προημιτελικά από την Καρολίνα Μούχοβα, που κατέκτησε τον τίτλο. 
Από τη μεριά της η Σάκκαρη, τελευταία της νίκη ήταν στον δεύτερο γύρο του Roland Garros (Λιού), ενώ στη συνέχεια γνώρισε τρεις σερί ήττες από Μάγια Χφαλίνσκα (Roland Garros), Τατιάνα Μαρία (Queen’s) και Κινγουέν Ζενγκ (Νότιγχαμ).
WIMBLEDON MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (-2h)
The post Wimbledon: Ανοίγει την αυλαία της Τρίτης η Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...