Τελευταία νέα
Nations League: «Όρθια» η Ιταλία στο Παρίσι, θρίαμβοι για Βέλγιο και Πολωνία Ενωτικός Δένδιας από τον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη – Ποτέ δεν πλήγωσα τη ΝΔ» Η κακοκαιρία κλείνει τους δρόμους στην Κρήτη – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων Καύσιμα: Ο εκβιασμός Τραμπ και οι χαοτικές διαπραγματεύσεις για το ντίζελ που δίχασαν και εξόργισαν τους Ευρωπαίους Παναθηναϊκός: Επίδειξη δύναμης κόντρα στη Μακάμπι και «3 στα 3» στη Euroleague Αλ. Τσίπρας: «Μια χώρα που δεν παράγει δεν έχει ελπίδα» – Τι είπε στη συνάντηση με τους αλιείς Στήριξη Ρούμπιο σε Γκιλφόιλ και Κάθετο Διάδρομο- “Εκτιμούμε το έργο της” Λιακούλη κατά Μητσοτάκη: «Τεμάχισαν τον Όλυμπο – Απέκλεισαν τη Θεσσαλία» Διαρροή e-mail αποδήμων: Τι αποζημίωση πήρε πολίτης από το Δημόσιο Στο πλευρό των αλιέων ο Τσίπρας: Στο επίκεντρο τα προβλήματα του κλάδου Εντυπωσιακή η συγκέντρωση Δένδια στον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη» [βίντεο] Γρ. Θεοδωράκης: “Να μπει τέλος στο πάρτι της διαφθοράς και των απευθείας αναθέσεων”
Filathlos.gr

Και επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Ράστοντερ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Έλμιν Ράστοντερ, με τον 24χρονο επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με το «τριφύλλι».
Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Ράστοντερ:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Έλμιν Ράστοντερ με μεταγραφή από την πρωταθλήτρια Ελβετίας Τουν. Ο 24χρονος σέντερ φορ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών και έρχεται στο Τριφύλλι για να ενισχύσει την επίθεση, προσφέροντας γκολ, ασίστ και λύσεις μέσα στην περιοχή.
Ο Έλμιν Ράστοντερ γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 2001 στο Βέτζικον της Ελβετίας. Εντάχθηκε το 2017 στις ακαδημίες της Γκρασχόπερ και ακολούθησε ανοδική πορεία στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Τη σεζόν 2021/22 σημείωσε 13 γκολ σε 26 συμμετοχές με την Κ21.
Το επαγγελματικό του ντεμπούτο πραγματοποιήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 2020, σε αγώνα της Challenge League απέναντι στην Ξαμάξ, ενώ στις 20 Μαρτίου 2022 κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή στη Swiss Super League απέναντι στη Βασιλεία.
Το καλοκαίρι του 2022 παραχωρήθηκε δανεικός στη Βαντούζ, όπου αγωνίστηκε σε 44 παιχνίδια και σημείωσε 12 γκολ. Επέστρεψε στην Γκρασχόπερ το καλοκαίρι του 2023, όμως έξι μήνες αργότερα παραχωρήθηκε ξανά δανεικός στη Βαντούζ.
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του οδήγησαν στην απόκτησή του από την Τουν το καλοκαίρι του 2024 με τριετές συμβόλαιο. Αρχικά συνέβαλε στην κατάκτηση του τίτλου στη δεύτερη κατηγορία και την άνοδο της ομάδας στη Swiss Super League, ενώ στη συνέχεια αποτέλεσε βασικό πρωταγωνιστή στην ιστορική κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της Τουν, καταγράφοντας 15 γκολ και έξι ασίστ σε 36 συμμετοχές.
Καλωσορίζουμε τον Έλμιν στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...