Τελευταία νέα
Ελένη Καρακάση: Έγινε ανάδοχη μητέρα – «Ήρθε το παιδάκι μας στο σπίτι» Αναβάλλονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ ΝΑΖΑ για τις 7 Οκτωβρίου «The Batman Part II»: Διακόπηκαν προσωρινά τα γυρίσματα στο Λονδίνο Φλωρίδης: Κακούργημα οι τηλεφωνικές απάτες Το τελευταίο «τανγκό» του Μέσι με την Εθνική Αργεντινής Θεοδωρικάκος για ακρίβεια: «Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση τον χειμώνα, πιθανόν να χρειαστούν πρόσθετα μέτρα» Ερώτηση ΚΚΕ προς Κομισιόν για ”μακεδονική γλώσσα” και ”μακεδονικό πολιτισμό” Φλωρίδης: Κακούργημα από το πρώτο ευρώ οι τηλεφωνικές απάτες Νομοσχέδιο βάζει «φρένο» στην τεχνητή νοημοσύνη για τη διαχείριση εργαζομένων: «Θέλει όρια» λέει η Νίκη Κεραμέως Θάνατος Μαζωνάκη: Τι «δείχνουν» τα τέσσερα αλάρμ κατά τη διάρκεια της πλασμαφαίρεσής του – Έγγραφο ντοκουμέντο Λάρισα: Πώς έγινε η έκρηξη στο συνεργείο – «Έκανα μια δουλειά με φιάλη υγραερίου», λέει ο γιος του ιδιοκτήτη Ερντογάν-Βιστ: Συνάντηση με το βλέμμα στο μέλλον
Filathlos.gr

«Ο Οσμάν μιλά με τρεις ομάδες της Τουρκίας»

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει διάθεση να φύγει κανένας από τους παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο, όπως ξεκαθάρισε την Παρασκευή ο general manager της ομάδας, Δημήτρης Κοντός, ωστόσο, τα σενάρια συνεχίζονται.
Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου (που έχει 2,2 εκατ. followers στο X), ανέφερε πως ο Τσεντί Οσμάν έχει επαφές με τρεις ομάδες της πατρίδας του.
«Ο Οσμάν προτάθηκε στις τρεις ομάδες της Τουρκίας που παίζουν στην Ευρωλίγκα (σ.σ. Εφές, Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας). Αυτή τη στιγμή μιλά με τρεις τουρκικές ομάδες. Σε επαφές με την Μπαχτσεσεχίρ ζήτησε διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων ευρώ για τριετές συμβόλαιο, ποσό που κρίθηκε υπερβολικό», ανέφερε.
Ο 31χρονος φόργουορντ, που έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ως το 2028, βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Τουρκία για προετοιμασία με την εθνική του ομάδα. Αντιμετωπίζει στις 2 Ιουλίου τη Βοσνία στην Ζένιτσα και υποδέχεται την Ελβετία στις 6 Ιουλίου στην Κωνσταντινούπολη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...