Τελευταία νέα
Έκτακτο: Διακομίζεται στο Ιπποκράτειο ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών Βουλή: Με ασθενοφόρο μεταφέρουν τον Γιώργο Κώτσηρα μετά από αδιαθεσία Γιώργος Κώτσηρας: Στο νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία στη Βουλή Καταγγελία για μαθητές «φαντάσματα» και στημένες αθλητικές διακρίσεις για μόρια εισόδου στα ΑΕΙ Pizza Fan: Με ειδικό λογισμικό η απόκρυψη ΦΠΑ εκατομμυρίων – Βρέθηκαν 500.000 ευρώ στο σπίτι του ιδιοκτήτη Κάλεσμα αλληλεγγύης στους εκπαιδευτικούς Χαρτζουλάκη και Χοτζόγλου Βουλή: Έντονη αντιπαράθεση για το όριο των 15 ετών στα social media ΕΦΕΤ: Ανακαλεί κατεψυγμένα μπιφτέκια κοτόπουλου – Εντοπίστηκε σαλμονέλα Αντεπίθεση της Αθήνας στο παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: Ελλάδα και Αίγυπτος ξεκινούν συζητήσεις για επέκταση της ΑΟΖ Α. Τσίπρας για τις εκλογές στη Βραζιλία: Με τον Λούλα, με την Αριστερά Ουκρανικό: Η Ρωσία σφυροκοπά το Κίεβο λίγες ώρες μετά το «πράσινο φως» για επανέναρξη συνομιλιών Ο Τσίπρας στηρίζει Λούλα στη Βραζιλία: «Με την Αριστερά – Με τις προοδευτικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο»
Indicator.gr

Τηλεφωνική επαφή Μητσοτάκη-Κάρνεϊ: Στο επίκεντρο η Σύνοδος του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό του Καναδά, Μαρκ Κάρνεϊ.
Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, συζητήθηκαν οι προοπτικές της διμερούς συνεργασίας, καθώς και ζητήματα που σχετίζονται με την επικείμενη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ (7-8 Ιουλίου) στην Άγκυρα.
 
The post Τηλεφωνική επαφή Μητσοτάκη-Κάρνεϊ: Στο επίκεντρο η Σύνοδος του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...