Τελευταία νέα
Βόλος: Νέα άδεια για την καύση σκουπιδιών Νέες αποκαλύψεις για Γκιλφόιλ: «Σου έδωσα 300.000$, θέλω αποτελέσματα» – Εγγραφο φωτιά του Κογκρέσου Η Ελλάδα πληρώνει 4.900 ευρώ για ένα ποδήλατο FIFA: Eνας υποψήφιος από το πουθενά ΕΛ.Α.Σ κατά στελέχους του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Παπαδοπούλου: «Πολιτική διαφωνία δεν σημαίνει έμφυλος εκφοβισμός» ΝΔ: Ο Δημήτρης Σκουλός στο ψηφοδέλτιοστη Β’ Πειραιά Ζάκυνθος: Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα από κρουαζιερόπλοιο – Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό της ΣΥΡΙΖΑ για Γκράβα: Καμία επαναλειτουργία χωρίς τεκμηριωμένη διασφάλιση της ασφάλειας Ο Δημήτρης Σκουλός και επίσημα υποψήφιος με τη ΝΔ – Η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ΝΔ: Υποψήφιος στη Β’ Πειραιώς ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός στις εκλογές του 2027 Νόμπελ Ειρήνης 2026 στην Νάβι Πιλάι Υπόθεση Μαζωνάκη: Διαψεύδει ότι έχει λογαριασμό σε τράπεζα στο εξωτερικό ο προφυλακισμένος γιατρός
Efsyn.gr

«Τώρα μιλάμε»: Τα στελέχη της ΕΛ.Α.Σ. συζητούν με τους πολίτες – Εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη συνεχίζει την επικοινωνία με τους πολίτες μέσα από πρόγραμμα εκδηλώσεων στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, την Πελοπόννησο και σε όλη την Ελλάδα όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, στις εκδηλώσεις «Τώρα Μιλάμε», είναι οι πολίτες της περιοχής που μιλούν, θέτουν το πλαίσιο για τα θέματα που τους απασχολούν και τα στελέχη της ΕΛ.Α.Σ συζητούν μαζί τους.

Επόμενοι σταθμοί του «Τώρα Μιλάμε» είναι:

Tην 1η Ιουλίου στο Βύρωνα στις 20:00 στη «Βύρωνος Πολιτεία» (Κων/πόλεως 97), μια εκδήλωση που διοργανώνει ο Νότιος Τομέας της Αθήνας, όπου ο Γραμματέας της ΕΛ.Α.Σ. Μ. Χατζηγιαννάκης θα ακούσει τους πολίτες και θα συνομιλήσει μαζί τους.
Την ίδια ημέρα στην Τρίπολη στις 19:30 στην Σκακιέρα στα Κλωνατζίδικα θα βρίσκεται η Εκπρόσωπος Τύπου της Συμπαράταξης, Θ. Κουφονικολάκου μαζί με τον Τομεάρχη Δημόσιας Διοίκησης, Γρηγόρη Θεοδωράκη.
Στις 2 Ιουλίου στις 20:00, το «Τώρα Μιλάμε» συνεχίζει στην Αμαλιάδα, στο Θεατράκι Σκακιέρας, όπου θα είναι ο Τομεάρχης Εργασίας της ΕΛ.Α.Σ, Διονύσης Τεμπονέρας μαζί με τον Αν. Τομεάρχη Υγείας, Γιώργο Μπουλμπασάκο.
Την ίδια ημέρα στις 19:00, οι πολίτες της Καλαμαριάς διοργανώνουν το δικό τους «Τώρα Μιλάμε» στο Θεατράκι Remezzo με τους Νεκταρία Αγγελάκη, Αντώνη Ελευθεριάδη, Άρη Στυλιανού και Μίλτο Τόσκα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...