Τελευταία νέα
Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον Ζαχαρό: Στα Τέμπη έγινε έγκλημα και στο Πολυτεχνείο η χούντα σκότωσε Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Μέχρι πότε θα διαρκέσουν τα έντονα φαινόμενα Θάνατος Μαζωνάκη: «Αντίδοτο σε προποφόλη» και «μυδρίαση» στις αναζητήσεις κινητού τις κρίσιμες στιγμές Κασσελάκης: Απέσυρε το σποτ με μουσική Ξαρχάκου μετά την έντονη αντίδραση του συνθέτη Θ. Πλεύρης: Το βασικό μας πρόβλημα στο μεταναστευτικό είναι η Λιβύη – Ο σχεδιασμός για τις μαζικές ροές και οι κόμβοι επιστροφής Μήνυμα Μητσοτάκη σε ΕΛ.ΑΣ και ΠΑΣΟΚ: “Δεν θα παρασυρθούμε σε παροχολογία” ΣΥΡΙΖΑ: Στα Τέμπη έγινε έγκλημα και στο Πολυτεχνείο η χούντα σκότωσε Κακοκαιρία στην Κρήτη: Νέο 112 στον Μυλοπόταμο – «Μετακινηθείτε σε υψηλότερα σημεία» Ισπανία: Τουλάχιστον 11 τραυματίες από την κατάρρευση οροφής σε μπαρ Στη Βουλή τρεις αμυντικές συμφωνίες της Ελλάδας με Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδία και Σερβία Η εθνική Ελλάδος ζητά την πιο μεγάλη υπέρβαση Αγωγή-«βόμβα» από τη Φλόριντα κατά Pfizer και Μπουρλά – Καταγγελίες για παραπλάνηση σχετικά με το εμβόλιο Covid
Vipnews.gr

Τάσος Αρνιακός: Αποχωρεί από τον ANT1 μετά από 19 χρόνια

Τάσος Αρνιακός: Ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός μετεωρολόγος αποχωρεί από το κανάλι του Αμαρουσίου μετά από 19 ολόκληρα χρόνια
Τίτλοι τέλους, έπειτα από σχεδόν δύο δεκαετίες κοινής πορείας, έπεσαν στη συνεργασία του Τάσου Αρνιακού με τον ΑΝΤ1.
Τάσος Αρνιακός: Το πάρτι που αρνήθηκε να πάει
Ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός μετεωρολόγος αποχωρεί από το κανάλι του Αμαρουσίου μετά από 19 ολόκληρα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού.
Η είδηση αυτή, που αποτελεί αναμφίβολα μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές μεταγραφές ή αποχωρήσεις του φετινού καλοκαιριού, συνοδεύεται από ένα βαρύ παρασκήνιο. Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή «Happy Day», η ρήξη ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν αποφεύχθηκε, με το κλίμα να περιγράφεται ως τεταμένο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, η δυσαρέσκεια από την πλευρά του έμπειρου καιρού είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό.Ο Τάσος Αρνιακός φέρεται να θεωρούσε πως το τελευταίο διάστημα δινόταν εμφανώς περισσότερος τηλεοπτικός χρόνος στη νεότερη μετεωρολόγο του ΑΝΤ1, παραγκωνίζοντας τη δική του μακρόχρονη προσφορά.
Η κατάσταση οδηγήθηκε στα άκρα και, όπως αναφέρθηκε στο «Happy Day», ο μετεωρολόγος ενημερώθηκε επίσημα ότι η συνεργασία του ολοκληρώνεται. Η εξέλιξη αυτή παρουσιάστηκε ως μια οριακή απομάκρυνση και όχι ως ένα συναινετικό, βελούδινο διαζύγιο.
Ιδιαίτερη αίσθηση και ερωτηματικά προκάλεσε η αποκάλυψη για το αποχαιρετιστήριο πάρτι που προσπάθησε να διοργανώσει ο σταθμός προς τιμήν του, το οποίο όμως εξελίχθηκε σε απόλυτο φιάσκο.
Την Παρασκευή 26 Ιουνίου, εστάλη ένα επίσημο email από το κανάλι προς τα στελέχη του σταθμού, με το οποίο καλούνταν σε αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τον Τάσο Αρνιακό, προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 29 Ιουνίου.
Όπως αποδείχθηκε, ο ίδιος ο μετεωρολόγος δεν είχε πλήρη γνώση της διαδικασίας, ούτε είχε δώσει τη συγκατάθεσή του για ένα τέτοιο event.
Την ίδια ώρα, ο Τάσος Αρνιακός φαίνεται πως βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με το Action 24.
The post Τάσος Αρνιακός: Αποχωρεί από τον ANT1 μετά από 19 χρόνια appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...