O Αλεξάντερ Ζβέρεφ, στο πρώτο του ματς σε Grand Slam, μετά την κατάκτηση του Roland Garros, χρειάστηκε τέσσερα σετ για να διατηρήσει το σερί του και να φτάσει στο 8-0 σε major τουρνουά.
Μετά τη Μαδρίτη και τη Ρώμη, ο Γερμανός και Νο3 του κόσμου κέρδισε και στο Λονδίνο τον Βέλγο (Νο36), Αλεξάντερ Μπλοκς, με 6-4, 6-7(8), 7-6(5), 7-6(0), μετά από τρεις ώρες και πέρασε στον δεύτερο γύρο του Wimbledon.
O Ζβέρεφ σταμάτησε στους 21 άσους, πέρασε το 79%(!) των πρώτων σερβίς, κερδίζοντας το 84% των πόντων (89/106), είχε πρώτο σερβίς μ.ο 210χλμ και 187 το δεύτερο, ενώ εκμεταλλεύτηκε τις δύο από τις πέντε ευκαιρίες για break.
Στον επόμενο γύρο ο Γερμανός θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Βαλεντάν Ρογιέ, ο οποίος νωρίτερα κέρδισε τον Βρετανό Χάρι Βεντέλκεν με 4-6, 6-3, 6-3, 6-3.
WIMBLEDON MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (-2h)
The post Wimbledon: Όγδοη σερί major νίκη για τον Ζβέρεφ appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
Tennis24.gr
