Τελευταία νέα
Παναθηναϊκός: Εισιτήριο διαρκείας στους παίκτες που πήραν πρωτάθλημα ή συμμετείχαν σε ιστορικές πορείες στην Ευρώπη Τα γυρίζει τώρα ο Τραμπ για τις συνομιλίες με το Ιράν – Αραγτσί: «Mας ικετεύουν να διαπραγματευτούν μαζί μας» Τραγωδία στη Σίφνο: Ποιοι ήταν οι νεόνυμφοι επιβάτες και ο έμπειρος χειριστής του μοιραίου ελικοπτέρου Φωτιά στην περιοχή Παλαιοχώρι στη Μάνδρα Αττικής  Μαύρη Θάλασσα: Ελληνόκτητο bulk carrier δέχθηκε απανωτά πλήγματα από drones ΣΥΡΙΖΑ: Η Ρ. Δούρου διέγραψε την Ν. Κασιμάτη και ζητάει την έδρα της Όλ. Γεροβασίλη Βενιζέλος για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: Αποχαιρετώ ένα φωτεινό μυαλό ΠΑΣΟΚ: Τα υπερπλεονάσματα θα λειτουργήσουν ανασταλτικά για την ανάπτυξη της χώρας Σίφνος: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την τραγική πτώση του ελικοπτέρου – Η απώλεια ελέγχου και η βουτιά στο έδαφος Το συγκινητικό «αντίο» του Τάισον σε Κωνσταντέλια: «Ο κόσμος είναι δικός σου και πρέπει να σε γνωρίσει, μάγε!» Η Ακαδημία Αθηνών για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Τσουκαλά: «Σπουδαίος στοχαστής, σημαίνων κοινωνικός φιλόσοφος» Εργα Διονυσίου Λαυράγκα σε CD
Filathlos.gr

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται, η Βαλένθια παλεύει να τον κρατήσει»

Τα δημοσιεύματα έχουν πάρει… φωτιά σχετικά με το μέλλον των παικτών της Βαλένθια που διέπρεψαν τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Η «Marca» έγραψε για την τεράστια προσφορά που έχει καταβάλει η Ρεάλ για να κάνει δικό της τον Χάιμε Πραντίγια, ενώ σύμφωνα με Ισπανό δημοσιογράφο, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Κάμερον Τέιλορ.
Οι «νυχτερίδες» κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να κρατήσουν τους δύο παίκτες που ήταν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες την περασμένη σεζόν, προσφέροντάς του παρόμοια χρήματα όπως οι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται. Την τελική απόφαση όμως θα την πάρουν οι παίκτες.
Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Κάμερον Τέιλορ και ο Χάιμε Πραντίγια έχουν ήδη στα χέρια τους προτάσεις ανανέωσης των συμβολαίων τους. Οι προσφορές είναι ιδιαίτερα σημαντικές.

Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ Μαδρίτης, αντίστοιχα. Η Βαλένθια είναι διατεθειμένη να καλύψει τις καθαρές αποδοχές που προσφέρουν οι δύο «κολοσσοί», ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα καταβάλει μεγαλύτερο μικτό μισθό και θα επιβαρυνθεί με υψηλότερο συνολικό κόστος από τους ανταγωνιστές της. Η τελική απόφαση ανήκει στους ίδιους τους παίκτες. Παράλληλα, η Βαλένθια αυξάνει τον προϋπολογισμό της».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...