Τελευταία νέα
Nations League: «Όρθια» η Ιταλία στο Παρίσι, θρίαμβοι για Βέλγιο και Πολωνία Ενωτικός Δένδιας από τον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη – Ποτέ δεν πλήγωσα τη ΝΔ» Η κακοκαιρία κλείνει τους δρόμους στην Κρήτη – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων Καύσιμα: Ο εκβιασμός Τραμπ και οι χαοτικές διαπραγματεύσεις για το ντίζελ που δίχασαν και εξόργισαν τους Ευρωπαίους Παναθηναϊκός: Επίδειξη δύναμης κόντρα στη Μακάμπι και «3 στα 3» στη Euroleague Αλ. Τσίπρας: «Μια χώρα που δεν παράγει δεν έχει ελπίδα» – Τι είπε στη συνάντηση με τους αλιείς Στήριξη Ρούμπιο σε Γκιλφόιλ και Κάθετο Διάδρομο- “Εκτιμούμε το έργο της” Λιακούλη κατά Μητσοτάκη: «Τεμάχισαν τον Όλυμπο – Απέκλεισαν τη Θεσσαλία» Διαρροή e-mail αποδήμων: Τι αποζημίωση πήρε πολίτης από το Δημόσιο Στο πλευρό των αλιέων ο Τσίπρας: Στο επίκεντρο τα προβλήματα του κλάδου Εντυπωσιακή η συγκέντρωση Δένδια στον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη» [βίντεο] Γρ. Θεοδωράκης: “Να μπει τέλος στο πάρτι της διαφθοράς και των απευθείας αναθέσεων”
Filathlos.gr

Βόλος: Δικός του ο Ες-Σαουμπί

Μια ακόμα κίνηση για τη μεταγραφική του ενίσχυση έκανε ο Βόλος.
Η ομάδα της Μαγνησίας συμφώνησε με τη Γάνδη για ν’ αποκτήσει δανεικό τον 25χρονο Μαροκινό στόπερ Χατίμ Ες-Σαουμπί.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου Μαροκινού κεντρικού αμυντικού Hatim Es-Saoubi, με τη μορφή δανεισμού από την Γάνδη.
Ο Hatim Es-Saoubi αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Βόλο και αναμένεται να δώσει το “παρών” στην πρώτη συγκέντρωση της ερχόμενης Δευτέρας.
Ο Hatim Es-Saoubi, την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην Γάνδη (10 συμμετοχές), ενώ το προηγούμενα χρόνια είχε φορέσει τη φανέλα της πρωταθλήτριας Μαρόκο Ραμπάτ.
Ο Hatim Es-Saoubi έχει υπάρξει διεθνής με την U-23 της χώρας του.
Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Hatim Es-Saoubi στην οικογένειά της».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...