Τελευταία νέα
Μετά τη Γαλάνη, Πάριος: Το τραγούδι με το οποίο σχολίασε ο Τσουκαλάς τις επιστολές Μητσοτάκη στην ΕΕ Γκράβα: Άκαρπος και ο δεύτερος έλεγχος – Δεν διαπιστώθηκε διαρροή αερίου στο σχολικό συγκρότημα 120.000 βιβλία προς… έξωση στο βιβλιοπωλείο αστέγων Οι G7 αποδεσμεύουν έως 100 εκατ. βαρέλια ντίζελ και πετρελαίου από τα στρατηγικά αποθέματα Ήττα της κυβέρνησης Σάντσεθ για τη στεγαστική κρίση: Η βουλή απέρριψε το νομοσχέδιο – Ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών Μητσοτάκης: Πεζοπορία στα μονοπάτια του Ολύμπου και επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου Νήσος Χρυσή: πόσα καράτια της έχουν μείνει; Ο ΣΥΡΙΖΑ για το σκάνδαλο με τα προγράμματα κατάρτισης που ανέδειξε η «Εφ.Συν.»: «Πόσα εκατομμύρια κινδυνεύει να χάσει η χώρα;» Live η ομιλία Μητσοτάκη για την ένταξη του Ολύμπου στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι η Ε.Ε. συμφώνησε να απελευθερώσει τεράστιες ποσότητες αποθεμάτων ντίζελ  Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα μονοπάτια του Ολύμπου, πεζοπορία και επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου Κούρδοι, Αζέροι και Μπαλούχοι
Tennis24.gr

Μπούμπλικ: «Αυτό το ματς θα μείνει για πάντα μαζί μου» (vid)

Ο Αλεξάντερ Μπούμπλικ χαρακτήρισε αξέχαστη τη συγκλονιστική μάχη με τον Φράνσις Τιαφό, μετά τη νίκη του με 4-6, 7-6(5), 7-6(11), 4-6, 6-3 και την πρόκριση στους «16» του Wimbledon.
«Ήταν μια απίστευτη μάχη σε ένα ξεχωριστό κορτ. Αυτό το ματς θα μείνει για πάντα μαζί μου», δήλωσε ο Νο10 του ταμπλό, λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης των τεσσάρων ωρών και οκτώ λεπτών στο Νο1 Κορτ.
Ο Μπούμπλικ ολοκλήρωσε το ματς με 48 άσους, όμως η πιο κρίσιμη στιγμή της αναμέτρησης ήρθε στο τρίτο σετ, όταν ο Τιαφό έχασε συνολικά εννέα set-points.
Ο Καζάκος κατάφερε να επιβιώσει και να κατακτήσει το συγκλονιστικό tie-break με 13-11, παίρνοντας προβάδισμα με 2-1 στα σετ.
«Στο tie-break του τρίτου σετ ήμασταν και οι δύο πολύ σφιγμένοι. Όλα κρίνονταν στο σερβίς και απλώς ελπίζαμε για το καλύτερο. Ήταν σαν να ρίχναμε ένα νόμισμα. Είμαι χαρούμενος που κέρδισα αυτό το tie-break. Ήταν ένα από τα επικά», ανέφερε ο Μπούμπλικ.
Ο Τιαφό κατάφερε να επιστρέψει, παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε ιατρική φροντίδα, και κατέκτησε το τέταρτο σετ με 6-4, στέλνοντας τη μεγάλη μάχη σε πέμπτο.
Εκεί, ο Μπούμπλικ αξιοποίησε τελικά τη δέκατη ευκαιρία του για break, μετά από εννέα χαμένα break-points, και ολοκλήρωσε μία από τις μεγαλύτερες νίκες της πορείας του στο Wimbledon.
Ο 29χρονος πρόσφερε παράλληλα και αρκετές από τις χαρακτηριστικές στιγμές του, με tweener, χτύπημα πίσω από την πλάτη και underarm σερβίς, ξεσηκώνοντας το κοινό του Νο1 Κορτ.
Με τη νίκη του αυτή, ο Μπούμπλικ επικράτησε για πρώτη φορά στην καριέρα του απέναντι σε Top-20 αντίπαλο στο Wimbledon, στην πέμπτη του προσπάθεια.
Στον 4ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτζ, με έπαθλο μία θέση στα προημιτελικά.
«Θα είναι ένα σπουδαίο ματς απέναντι στον Τέιλορ. Ελπίζω να είμαι σε καλή κατάσταση. Πρέπει να φροντίσω το σώμα μου και ελπίζω να κάνω μια μεγάλη εμφάνιση», είπε ο Καζάκος.

 
WIMBLEDON LADIES’ DRAW | MEN’S DRAW | SCHEDULE (-2h)
The post Μπούμπλικ: «Αυτό το ματς θα μείνει για πάντα μαζί μου» (vid) appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...