Τελευταία νέα
Χαλκιδική: Ξηλώθηκαν 100 «ρεζερβέ» ομπρέλες και ξαπλώστρες από παραλία [εικόνες] “Πυρά” ΠΑΣΟΚ κατά κυβέρνησης για ιδιωτικά πανεπιστήμια – “Πρωτοφανές πολιτικό φιάσκο” Φωτιά σε αποστακτήριο στο Ρέθυμνο Γιάννης Κωνσταντέλιας: Αυτός είναι ο αριθμός που θα φορά στη Ντόρτμουντ Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη γραμμή Νέα Πέραμος – Άνω Λιόσια μετά από 4 ώρες Την κλείδωσαν και έφυγαν – Απίστευτη περιπέτεια 26χρονης στον ΕΟΠΥΥ Καλαμαριάς Σκέρτσος: Ας γίνουμε όλοι και όλες πρεσβευτές ασφαλούς οδήγησης Τσουκαλάς για τουρκικά θαλάσσια πάρκα: Η κυβέρνηση να μην κάνει ούτε βήμα πίσω από τις εθνικές κόκκινες γραμμές Φωτιά στο Κόμιτο Καρύστου – Επιχειρούν πέντε εναέρια μέσα Εκτεθειμένη η ευρωζώνη από μια διόρθωση στην αγορά τεχνητής νοημοσύνης Πτώση ελικοπτέρου στη Σίφνο: Τα δύο σενάρια που εξετάζονται – Δεν υπήρξε επικοινωνία με το ελικοδρόμιο Μητσοτάκης: Η μείωση του δημόσιου χρέους είναι εθνικό καθήκον
Tennis24.gr

Wimbledon: Στα προημιτελικά ο Κομπόλι

Ο φιναλίστ του Roland Garros, Φλάβιο Κομπόλι, συνεχίζει με…φόρα από το Παρίσι τις πολύ καλές εμφανίσεις στα Grand Slam, φτάνοντας στα προημιτελικά του Wimbledon για δεύτερη σερί χρονιά.
Ο Ιταλός και Νο10 του κόσμου, επικράτησε του Άλεξ ντε Μινόρ με 7-5, 7-6(4), 6-3 μετά από 2,5 ώρες φτάνοντας στον τρίτο major προημιτελικό της καριέρας του, αλλά και στον έκτο τη φετινή σεζόν, ισοφαρίζοντας την επίδοση του 2024. 
Αποτελεσματικός και ουσιαστικός στο πρώτο σετ, ο Κομπόλι «πάτησε» πάνω στο καθοριστικό break στο 11ο game (6-5) και στη στη συνέχεια με 7-5 κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με 1-0.
Στο δεύτερο σετ ο ντε Μινόρ προηγήθηκε με 5-2, αλλά και πάλι ο Κομπόλι είχε τις απαντήσεις κι αφού αρχικά ισοφάρισε σε 5-5 στη συνέχεια οδήγησε το σετ στο tie-break, όπου μετατρέποντας το 3/3 σε 7/4 το κατέκτησε κάνοντας το 2-0.
Όπως και στο δεύτερο έτσι και στο τρίτο, ο ντε Μινόρ ήταν αυτός που βρήκε πρώτος break και μάλιστα δύο φορές (1-0, 3-2), με τον Κομπόλι όχι μόνο να απαντάει, αλλά κερδίζοντας τα τελευταία τέσσερα σερβίς να φτάνει στη νίκη παίρνοντας το εισιτήριο για την 8άδα. 
Εκεί θα αντιμετωπίσει είτε τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, είτε τον Άρθρουρ Φέρι, οι οποίοι αγωνίζονται σε λίγη ώρα στο κεντρικό κορτ. 
WIMBLEDON LADIES’ DRAW | MEN’S DRAW | SCHEDULE (-2h)
The post Wimbledon: Στα προημιτελικά ο Κομπόλι appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...