Τελευταία νέα
Υποκλοπές: Τρίτο «όχι» για νέα έρευνα παρά τα στοιχεία και τις αποκαλύψεις Ντίλιαν Νέα τουρκική πρόκληση: Γκριζάρει νησιά του Αγαίου Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και μελτέμια – Οι περιοχές σε Red Code Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 8 Αυγούστου Β. Ταλαμάγκας: Στο κεκλιμένο επίπεδο της φθοράς η κυβέρνηση Μητσοτάκη Η Ενωση Εισαγγελέων στηρίζει το “μπάζωμα” του Μπακέλα στο σκάνδαλο των υποκλοπών Ο Κώστας Κατσαφάδος αναλύει στο libre τα μέτρα για τους πυρόπληκτους-Ταχύτερη διαδικασία για ελαφρές ζημιές Κλιμακώνεται η κόντρα Ισπανίας – Ιταλίας: Η Μαδρίτη επαναφέρει τους συνοριακούς ελέγχους Μαραντόνα: Στο σφυρί η μπάλα που σκόραρε το «χέρι του Θεού» – Η τιμή της ίσως ξεπεράσει τα 10 εκατ. δολάρια ΗΠΑ: «Αναμένεται σύντομα συμφωνία» για τα Στενά του Ορμούζ, υποστηρίζει Αμερικανός αξιωματούχος Marfin: «Ήμουν στην πορεία, αλλά δεν έχω καμία σχέση με την επίθεση», τονίζει η 46χρονη Ιράν: Καλεί σε ενότητα τον μουσουλμανικό κόσμο μετά τη συμφωνία Τουρκίας – Πακιστάν – Σαουδικής Αραβίας
Filathlos.gr

Προανήγγειλε Ολυμπιακό ο Μοντέρο!

Έτοιμος για την ένταξή του στον Ολυμπιακό είναι ο Ζαν Μοντέρο, αποχαιρετώντας τη Βαλένθια με ένα μακροσκελές μήνυμα στα social media.
Ο γκαρντ από τη Δομινικανή Δημοκρατία ανέφερε πως ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και το αντιμετωπίζει με τον ίδιο ενθουσιασμό, προαναγγέλλοντας έτσι τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.
Αναλυτικά:
«Ήρθε η στιγμή να κλείσει ένα κεφάλαιο που θα θυμάμαι με πολλή αγάπη. Θέλω να ευχαριστήσω τη Βαλένθια για την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και την ευκαιρία να εξελιχθώ τόσο ως παίκτης όσο και ως άνθρωπος.
Ήταν χρόνια γεμάτα μάθηση, μεγάλες προκλήσεις, αξέχαστες στιγμές και ανθρώπους που θα αποτελούν πάντα μέρος της διαδρομής μου. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, το τεχνικό επιτελείο, τη διοίκηση και, πάνω απ’ όλα, τους οπαδούς, που με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου από την πρώτη ημέρα.

Η στήριξή τους ήταν διαρκές κίνητρο για να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό. Φεύγω με την καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη και με τη βεβαιότητα ότι όλα όσα έζησα εδώ θα έχουν μια πολύ ξεχωριστή θέση στη ζωή μου.
Τώρα αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο. Το αντιμετωπίζω με τον ίδιο ενθουσιασμό, την ίδια αφοσίωση και την ίδια επιθυμία να συνεχίσω να εξελίσσομαι, εκπροσωπώντας με υπερηφάνεια τη Δομινικανή Δημοκρατία όπου κι αν βρίσκομαι. Οι περίοδοι τελειώνουν, όμως, οι αναμνήσεις, οι άνθρωποι και η αγάπη μένουν για πάντα. Σας ευχαριστώ για όλα. Πάμε Βαλένθια!».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...