Τελευταία νέα
Μαρινάκης για πρωτοσέλιδο «Δημοκρατίας» και πιθανή εμπλοκή του στο Basketgate: «Έκανα αυτό που με υποχρεώνει ο νόμος» ΜέΡΑ25: Προστάτης του Κασιδιάρη η Νέα Δημοκρατία Παρέμβαση της Ρένας Δούρου: Με την πρότασή μας για το στεγαστικό, ΕΦΚΑ και Αναπτυξιακή Τράπεζα μπορούν να παραδώσουν χιλιάδες κατοικίες σε νέους Ταχιάος: Το Μετρό Θεσσαλονίκης κρίνεται με αριθμούς και όχι με αυθαίρετες εντυπώσεις Μαρινάκης: Η κυβέρνηση επιμένει στην εφαρμογή της νομιμότητας παντού Μετωπική Γεωργιάδη – Βελόπουλου για «πόθεν έσχες» βουλευτών: «Ξέρω τι πατριώτης της φακής είναι» – «Είσαι εθνικός ψεύτης» Καταγγελίες εργαζομένων στο «Χωριάτικο»: Φόβος, υποδηλωμένη εργασία, επιστροφές δώρων και αδήλωτα ατυχήματα ΚΚΕ: «Κατάπτυστη και απαράδεκτη» η αποχή της Ελλάδας από το ψήφισμα ΟΗΕ για την Κούβα Ευ. Τουρνάς: 158 νέα μηχανήματα έργου στις 13 περιφέρειες της χώρας μέσω του «ΑΙΓΙΣ» Στο στόχαστρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού η Booking: Προέκυψαν σοβαρές ανησυχίες για καταχρηστικές πρακτικές Από το Mar-a-Lago στο Μέγαρο Μαξίμου: Όταν το Κράτος γίνεται «ιδιωτική λεία» Άδωνις Γεωργιάδης – Κυριάκος Βελόπουλος: Καβγάς στη Βουλή για το πόθεν έσχες των βουλευτών – «Ντροπή για τους συναδέλφους», «είσαι εθνικός ψεύτης»
Filathlos.gr

Ομάδες από την Premier League τσεκάρουν τον Τζολάκη

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Premier League, με την Άστον Βίλα και την Μπράιτον να παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του.
Μέχρι στιγμής, καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι διατεθειμένος να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μόνο για προσφορά που θα αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ.
Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν τον νεαρό τερματοφύλακα ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου και θα τον παραχωρήσουν μόνο αν ικανοποιηθούν οικονομικά, καθώς η πώλησή του δεν αποτελεί προτεραιότητα. Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2027.
Την ίδια ώρα, στην Αγγλία εξακολουθούν να συνδέουν τον Ολυμπιακό με τον Ζοσέ Σα, μια περίπτωση που θα μπορούσε να προχωρήσει μόνο στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Τζολάκης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...