Τελευταία νέα
Συνάντηση Πέτης Πέρκα με αντιπροσωπεία της Π.Ο. Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. Ο Τραμπ απέρριψε το ιρανικό σχέδιο για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ – Σχεδιάζει νέους βομβαρδισμούς τον Νοέμβριο Πλάκα: Η δεύτερη σορός ανήκει σε ηλικιωμένο άντρα – Βρέθηκε στο κρεβάτι του Τι σημαίνει: Ανθρωπικός Κακομοίρηδες και νοικοκυραίοι Ανδρουλάκης: «Το δίλημμα “Μητσοτάκης ή χάος” θα το βάλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας» Κουφονικολάκου: Όποιος διαφωνεί με τον Γεωργιάδη έχει πάρει ναρκωτικά ή είναι κομπογιαννίτης Μητσοτάκης για 37 χρόνια από τη δολοφονία Μπακογιάννη: “Βαδίζουμε στα βήματά του” Πυρά ΠΑΣΟΚ σε Θεοχάρη: “Κρεσέντο αλαζονείας, προσβάλλει και διαιρεί συνειδητά την ελληνική κοινωνία” Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί στην Σάμο: Είχαν πλαστά έγγραφα – «Εγκέφαλος» 21χρονος Τούρκος ΝΔ για Παύλο Μπακογιάννη: Οι ιδέες και η πολιτική του παρακαταθήκη είναι παρούσες και μας εμπνέουν Η ψύχραιμη ανασκόπηση της εβδομάδας από τη Θεώνη Κουφονικολάκου
Filathlos.gr

Μπέος: «Φέτος θα δείτε ένα άλλο ποδόσφαιρο που θα αρέσει»

Ο Βόλος μπήκε και επίσημα σε ρυθμούς νέας σεζόν, πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το απόγευμα της Δευτέρας.
Πριν από την έναρξη του προγράμματος τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, με τον π. Βαρνάβα να εύχεται υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο. Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν το τεχνικό τιμ και οι παίκτες της ομάδας.
Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο Αχιλλέας Μπέος, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τη νέα χρονιά: «Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Υποσχόμαστε ότι φέτος θα έχουμε μια καλύτερη χρονιά από την περσινή. Έχουμε υψηλούς στόχους».
Απευθυνόμενος στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, δήλωσε: «Εσάς θέλουμε, εσάς τους λίγους. Δεν πειράζει, εσείς είστε πιο “ποιοτικοί”. Θα δείτε κάτι διαφορετικό, ένα άλλο ποδόσφαιρο που θα αρέσει σε όλους. Καλή αρχή».
Στη συνέχεια ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της σεζόν, υπό τις οδηγίες του Κώστα Μπράτσου και των συνεργατών του.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...