Τελευταία νέα
Διευκρινίσεις Φαραντούρη για Σδούκου: Απάντησα πολιτικά και μόνο, δεν προσέδωσα οποιαδήποτε άλλη χροιά Δούκας: “Δεν θέλουμε η Αθήνα να είναι πόλη μόνο των τουριστών αλλά και των κατοίκων” Επιμένει στην κινδυνολογία ο Φλωρίδης: «Η χώρα δεν μπορεί να μείνει ακυβέρνητη ούτε μια ώρα» – Η αναφορά στον Έβρο Δημοσκόπηση Palmos Analysis: Οι νέοι ψηφίζουν ΕΛ.Α.Σ. και οι ηλικιωμένοι Ν.Δ. WSJ: Οι ΗΠΑ προτείνουν Ταμείο για αποκατάσταση των ενεργειακών υποδομών σε χώρες της Μέσης Ανατολής FIFA: Ο Ινφαντίνο απέσυρε και επίσημα το σχέδιο που προκάλεσε σάλο – «Δεν ήταν απόφαση, ήταν πρόταση» Πέφτουν οι υπογραφές για τη Γριλανδία μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ με τη Δανία Σε vertigo ο Τραμπ πριν τις ενδιάμεσες εκλογές: Tα διεθνή αδιέξοδα, τα «χτυπήματα» στο εσωτερικό και οι κινήσεις πανικού Η Σδούκου ξαναχτυπά στον Φαραντούρη – Νέα απάντηση με αιχμές για την κομματική του διαδρομή, χωρίς αναφορά στην προηγούμενη κόντρα για τον σεξισμό «Βουβαμάρα»: Ο Τραμπ έκανε δηλώσεις στον Λευκό Οίκο χωρίς ήχο λόγω του μποϊκοτάζ των μεγάλων αμερικανικών ΜΜΕ (βίντεο) Οργή στη Βουλή μετά τα… αποκαλυπτήρια Μανούσου: «Εκπροσωπώ τη Συμμαχία Ελλήνων» του Κασιδιάρη Η Σδούκου απάντησε στον Φαραντούρη, αλλά χωρίς να κάνει αναφορά στα περί σεξισμού
Efsyn.gr

Ξεσπά ο γιος του Ταμτάκου: «Ο πατέρας μου δεν ήταν παρατημένος ούτε μόνος»

Ο Γιάννης Μόσιος, γιος του ηθοποιού Μιχάλη Μόσιου, του θρυλικού «Ταμτάκου» ο οποίος πέθανε πριν λίγες μέρες, αντέδρασε σε όσα ακούγονται στη δημόσια σφαίρα για τον πατέρα του, πως πέθανε «μόνος του και ξεχασμένος».
Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπογράμμισε: «Ως οικογένεια αισθανόμαστε βιασμένοι». Αφού ευχαρίστησε όλους όσους τους συμπαραστάθηκαν στο πένθος του για τον πατέρα του, σημείωσε: «Είδαμε έναν άνθρωπο να μιλά δημόσια χωρίς την συγκατάθεση μας σε γνωστή πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ελαφράς ψυχαγωγίας, για τις τελευταίες στιγμές, και για τον τρόπο ανεύρεσης του πατέρα μας. Οι δηλώσεις αυτές αναπαράχθηκαν παντού και δημιούργησαν την ψευδή εικόνα ότι ο πατέρας μας ήταν παρατημένος και μόνος. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια».
«Ήμασταν και είμαστε μια πολύ αγαπημένη οικογένεια, πάντα ενωμένοι σαν μια γροθιά, και ο πατέρας μας δεν ήταν ούτε μόνος ούτε ξεχασμένος. Ήταν βαθιά αγαπημένος από την οικογένειά του και από τον κόσμο», τόνισε χαρακτηριστικά ο γιος του ηθοποιού.
Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιάννη Μόσιου:
«Καταρχάς θα ήθελα εκ μέρους της οικογένειας μας να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για τα εκατοντάδες ή και χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έχουμε λάβει για τον πατέρα μας. Πάντα χαιρόταν σαν μικρό παιδί όταν έβλεπε το πόσο τον αγαπούσε ο κόσμος.
Μας δώσατε μια σπίθα δύναμης μέσα στο σκοτάδι της θλίψης μας.
Δεύτερον, και κυριότερο, ως οικογένεια αισθανόμαστε “βιασμένοι”. Μέσα στον πόνο μας, είδαμε έναν άνθρωπο να μιλά δημόσια χωρίς την συγκατάθεση μας σε γνωστή πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ελαφράς ψυχαγωγίας, για τις τελευταίες στιγμές και τον τρόπο ανεύρεσης του πατέρα μας. Οι δηλώσεις αυτές αναπαράχθηκαν παντού και δημιούργησαν την ψευδή εικόνα ότι ο πατέρας μας ήταν παρατημένος και μόνος. Τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια.
Ήμασταν και είμαστε μια πολύ αγαπημένη οικογένεια, πάντα ενωμένοι σαν μια γροθιά, και ο πατέρας μας δεν ήταν ούτε μόνος ούτε ξεχασμένος. Ήταν βαθιά αγαπημένος από την οικογένειά του και από τον κόσμο.
Αισθανθήκαμε ακόμη μεγαλύτερη θλίψη και προδοσία με το γεγονός ότι ο άνθρωπος που επέλεξε να μιλήσει δημόσια για τις τελευταίες στιγμές του πατέρα μας, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως αδελφό του, δεν βρέθηκε δίπλα μας να τον αποχαιρετήσει στην κηδεία του. Την ίδια ημέρα, επέλεξε να προβάλλει δημόσια το προσωπικό του έργο. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
Ο πατέρας μας ήταν ένας άνθρωπος υπερβολικά χαμηλών τόνων που πάνω απ’ όλα είχε αξιοπρέπεια και ουδέποτε έδινε δικαιώματα. Και αυτό που έγινε τις τελευταίες ημέρες πληγώνει βαθιά τη μνήμη του και τη δική μας υπόσταση.
Το σπίτι μας στην Κερατέα ήταν το αγαπημένο του μέρος. Εκεί ήταν το καταφύγιό του, εκεί ηρεμούσε, εκεί ήθελε να περνά τον χρόνο του. Ο ίδιος είχε εκφράσει πολλές φορές ότι, όταν θα ερχόταν εκείνη η στιγμή, θα ήθελε να φύγει ακαριαία, στο σπίτι του. Χωρίς να παιδευτεί και χωρίς να παιδέψει.
Αυτό ακριβώς συνέβη. Η καρδιά του σταμάτησε ξαφνικά. Δεν υπήρχε κάτι που θα μπορούσε να αλλάξει αυτή την εξέλιξη. Έζησε όπως ο ίδιος επέλεξε, έφυγε ακριβώς όπως ο ίδιος ευχόταν και έφυγε στον τόπο που αγαπούσε, γεμάτος. Φροντίζοντας μέχρι τελευταία στιγμή αδέσποτα ζώα. Αυτό είναι το μόνο που αξίζει να μείνει. Όλα τα υπόλοιπα δεν είναι παρά κιτρινισμοί και εικασίες που αδικούν έναν άνθρωπο ο οποίος σε όλη του τη ζωή πορεύτηκε με αξιοπρέπεια.
Με αυτή την ανάρτηση θέλουμε να δώσουμε ένα τέλος σε όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν ώστε να μπορέσουμε να πενθήσουμε και με κάποιο τρόπο να βρούμε τη δύναμη να ορθοποδήσουμε».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...