Τελευταία νέα
Στα άκρα Γουόκαπ και Ολυμπιακός: Ζητά να μείνει ελεύθερος με καταγγελία ο παίκτης – Τι απαντά η ΚΑΕ Φωτιά στη Μήλο – Επιχειρούν εναέρια μέσα Συρία: Νέα ένταση πυροδοτεί η απρόκλητη ισραηλινή επίθεση – Καταδικάζει η Τουρκία, για «άσκοπη κλιμάκωση» μιλούν οι ΗΠΑ Το δράμα του USS Abraham Lincoln: Πώς είναι να ζεις πάνω σε ένα αεροπλανοφόρο εν καιρώ πολέμου Ρένα Δούρου: Ο «καθαρός δρόμος» προς τη ΔΕΘ, το παρασκήνιο της διαγραφής της Κασιμάτη και το τελεσίγραφο στη Γεροβασίλη Κωνσταντίνος Τσουκαλάς: Αποχαιρετισμός από πολιτικούς και κόμματα στον μεγάλο στοχαστή Ταυτοποιήθηκε η 82χρονη που πήγαινε ανάποδα στην Αθηνών – Κορίνθου: Δεν κατάλαβε ότι μπήκε στο λάθος ρεύμα, είχε ληγμένο δίπλωμα Η Ελλάδα «επενδύει» στα νέα μυαλά…Eurostat: Στο 3,3% του ΑΕΠ οι δαπάνες για την Παιδεία Το δίκτυο ABC προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά της κυβέρνησης Τραμπ για την ελευθερία της έκφρασης ΥΠΕΝ: Το Antinero κρίνεται από τα στοιχεία και τα αποτελέσματά του Κεφαλονιά: Ελαφρά σύγκρουση δύο τουριστικών πλοίων – Απαγορεύτηκε ο απόπλους Αυτοκίνητο πήρε φωτιά και κάηκε ολοσχερώς στην Αθηνών – Λαμίας [βίντεο]
Filathlos.gr

Σάλος στο ιταλικό ποδόσφαιρο!

Οι Αρχές της Ιταλίας προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση με τη μαφιόζικη οργάνωση «Ντράνγκετα» και όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια.
Ο άλλοτε αρχηγός των ultras της Ίντερ, Μάρκο Φερντίκο, φέρεται να συνεργάζεται τον τελευταίο καιρό με την ιταλική αστυνομία, με αποτέλεσμα να έχει δώσει και τα ονόματα των ατομών που είχαν σχέσεις με τη μαφία.
Μάλιστα, αποκάλυψε ότι μέλη των ultras των «νερατζούρι» που συνδέονται με την ιταλική μαφία διατηρούσαν επαφές με δύο παίκτες του συλλόγου, τον Ντι Μάρκο και τον Τσαλχάνογλου.
Παράλληλα, περιέγραψε τη μυστική συμφωνία των οπαδών της Ίντερ και της Μίλαν στον ημιτελικό του Champions League τη σεζόν 2022/23, τονίζοντας πως είχε συμφωνηθεί πως όποια ομάδα έπαιρνε το εισιτήριο για τον τελικό θα έδινε το 30% των κερδών της στην αντίπαλη κερκίδα.
Τώρα, όσον αφορά τους Ντι Μάρκο και Τσαλχάνογλου, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τις επαφές τους με τα μέλη των ultras των «νερατζούρι», με την πρόθεση της ιταλικής αστυνομίας να είναι να ερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...