Τελευταία νέα
Ιράν: Nέες εκρήξεις στο νότιο τμήμα της χώρας αναφέρουν τα ΜΜΕ Νέα επίθεση Γεωργιάδη σε Τσίπρα: Διέσυρε τον Φάμελλο, είχε σχέδιο από την αρχή Τσεχία: 70.000 ζευγάρια παπούτσια καταστράφηκαν σε πυρκαγιά [βίντεο] Ανδρουλάκης: Οι 17 κοστολογημένες δεσμεύσεις για τους συνταξιούχους – Η ΝΔ αθέτησε τη δέσμευσή της να καταργήσει τον νόμο Κατρούγκαλο Ανδρουλάκης: Δεσμεύτηκε για επαναφορά 13ης σύνταξης, ΕΚΑΣ & αυξήσεις στις επικουρικές Μητσοτάκης: Εκπλήσσομαι από την υπερβολή μέρους των ελληνικών ΜΜΕ για την Τουρκία και τα F-35 ΣΥΡΙΖΑ: Αιφνιαδιασμός από την παραίτηση Φάμελλου- Πρώτες αντιδράσεις στελεχών- Τι λένε Πολάκης-Παππάς, τα σενάρια Μία ακόμα καταπληκτική κωλοτούμπα του Αδωνι (Βίντεο) Μητσοτάκης: «Οι εκλογές θα γίνουν το 2027» – Τι είπε για ΝΑΤΟ, άμυνα, μεταναστευτικό και οικονομία Σοκ στο Μαξίμου: Το 27,1% των ψηφοφόρων της ΝΔ στις ευρωεκλογές θα ψήφιζε το κόμμα Σαμαρ’α Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε το «100» στην Βουλή: Κατήγγειλε τους βουλευτές της ΝΔ για απόπειρα εκβίασης και ζήτησε τη σύλληψή τους Τσίπρας: Θα στείλω λουλούδια στον Αδωνι – Κάθε φορά που μας βρίζει ανεβαίνουμε μία μονάδα
Efsyn.gr

Τέιλορ Σουίφτ: Καλλιτέχνης πούλησε σκουπίδια από τον γάμο της και… εξαντλήθηκαν

Ο «γάμος της χρονιάς» της Τέιλορ Σουίφτ και του Τράβις Κέλσι στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν, σημαδεύτηκε κι από ένα ακόμα γεγονός: Ο καλλιτέχνης Justin Gignac πούλησε… σκουπίδια από την τελετή.
«Βρήκα πολλά καπάκια μπουκαλιών, αποτσίγαρα και ένα AirPod που είχε αφήσει στη διάβαση πεζών – αυτό ήταν το πρώτο, παρόλο που αυτά είναι ίσως τα πιο εύκολα πράγματα που χάνει κανείς», είπε.
Στη συνέχεια, τοποθέτησε αντικείμενα σε 50 διαφανή κουτάκια με την μνημειώδη ημερομηνία και τα πούλησε στο διαδίκτυο για 25 δολάρια το κομμάτι.
Ο καλλιτέχνης είπε στο Hyperallergic ότι η επιχείρηση ξεκίνησε κατά τη διάρκεια μιας πρακτικής άσκησης στο κολέγιο ως μια προσπάθεια να αμφισβητήσει τον ισχυρισμό ενός συναδέλφου ότι ο σχεδιασμός της συσκευασίας δεν έχει σημασία.
«Αν μπορούσα να συσκευάσω κάτι που κανείς δεν θα ήθελε ποτέ να αγοράσει και να πείσω τους ανθρώπους να το αγοράσουν, τότε ήξερα ότι θα μπορούσα να τους αποδείξω ότι κάνουν λάθος», εξήγησε.
Αφηγήθηκε ότι έφτιαξε 10 κύβους και τους πούλησε από ένα χαρτόκουτο με σπρέι γραμμένο με την ένδειξη «Garbage for sale» στην Times Square, όπου πούλησε τον πρώτο του για πέντε δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...