Τελευταία νέα
Nations League: «Όρθια» η Ιταλία στο Παρίσι, θρίαμβοι για Βέλγιο και Πολωνία Ενωτικός Δένδιας από τον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη – Ποτέ δεν πλήγωσα τη ΝΔ» Η κακοκαιρία κλείνει τους δρόμους στην Κρήτη – Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων Καύσιμα: Ο εκβιασμός Τραμπ και οι χαοτικές διαπραγματεύσεις για το ντίζελ που δίχασαν και εξόργισαν τους Ευρωπαίους Παναθηναϊκός: Επίδειξη δύναμης κόντρα στη Μακάμπι και «3 στα 3» στη Euroleague Αλ. Τσίπρας: «Μια χώρα που δεν παράγει δεν έχει ελπίδα» – Τι είπε στη συνάντηση με τους αλιείς Στήριξη Ρούμπιο σε Γκιλφόιλ και Κάθετο Διάδρομο- “Εκτιμούμε το έργο της” Λιακούλη κατά Μητσοτάκη: «Τεμάχισαν τον Όλυμπο – Απέκλεισαν τη Θεσσαλία» Διαρροή e-mail αποδήμων: Τι αποζημίωση πήρε πολίτης από το Δημόσιο Στο πλευρό των αλιέων ο Τσίπρας: Στο επίκεντρο τα προβλήματα του κλάδου Εντυπωσιακή η συγκέντρωση Δένδια στον Άλιμο: «Υπηρέτησα με την ψυχή μου Καραμανλή, Σαμαρά και Μητσοτάκη» [βίντεο] Γρ. Θεοδωράκης: “Να μπει τέλος στο πάρτι της διαφθοράς και των απευθείας αναθέσεων”
Tennis24.gr

Wimbledon: Ο Σίνερ ξανά στον τελικό

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος ο Γιάνικ Σίνερ κέρδισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον ημιτελικό του Wimbledon και πλέον απέχει ένα βήμα από την υπεράσπιση του τίτλου του και από το πέμπτο Grand Slam της καριέρας του. 
Ο Ιταλός και Νο1 του κόσμου, επικράτησε του επτά φορές πρωταθλητή του All England Club με 6-4, 6-4, 6-4, φτάνοντας και πάλι στον τελικό, αλλά και στον έβδομο major της καριέρας του. 
Ο καλύτερος Σίνερ του φετινού Wimbledon, κόντρα στον άδειο από ενέργεια Τζόκοβιτς, ο οποίος πριν από δύο ημέρες είχε παραμείνει στο κορτ για πάνω από πέντε ώρες κόντρα στον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, εκμεταλλεύτηκε ό,τι του έδωσε ο Σέρβος, αλλά και το εξαιρετικό του σερβίς. 
Με 16 άσους (κανένα διπλό λάθος), με 88% κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο σερβίς (45/51) και 61% στο δεύτερο (17/28), με 40-26 winners και 15-23 αβίαστα λάθη, ο Σίνερ χρειάστηκε ένα break σε κάθε σετ για να φτάσει στη νίκη και την πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής (12/7).
Ο Τζόκοβιτς από τη μεριά του έκανε ό,τι μπορούσε να παραμείνει στον ημιτελικό, έσβησε 10/13 break-points του Ιταλού, όμως δεν κατάφερε να βρει λύσεις στο αντίπαλο σερβίς κερδίζοντας μόλις 17 πόντους, ενώ απείλησε τον Σίνερ με break, μόλις μια φορά.
Στον τελικό ο Σίνερ θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στην επανάληψη του τελικού του Australian Open του 2025, με τον Γερμανό να επικρατεί νωρίτερα του Βρετανού, Άρθουρ Φέρι.
WIMBLEDON LADIES’ DRAW | MEN’S DRAW | SCHEDULE (-2h)
The post Wimbledon: Ο Σίνερ ξανά στον τελικό appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...