Η Λίντα Νόσκοβα, λύγισε τη στιγμή που αναφέρθηκε στη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2024, έπειτα από μακρά μάχη με τον καρκίνο.
Τα λόγια της προκάλεσαν έντονη συγκίνηση στις εξέδρες, με πολλούς θεατές να δακρύζουν. Ανάμεσά τους και η θρυλική Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.
«Υπάρχει ακόμη ένας άνθρωπος που θα ήθελα να ευχαριστήσω και αυτή είναι η μητέρα μου. Σίγουρα δεν θα βρισκόμουν εδώ χωρίς εκείνη. Ευχαριστώ.»
«Συνήθως δεν κλαίω. Απόλαυσα απίστευτα αυτές τις δύο εβδομάδες. Όλα τα δάκρυα της λύπης, όλα τα δάκρυα της χαράς, όλος ο ιδρώτας που χρειάστηκε για να φτάσω μέχρι εδώ… άξιζαν τον κόπο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτές τις δύο εβδομάδες.», είπε μεταξύ άλλων η νέα πρωταθλήτρια του Wimbledon.
WIMBLEDON LADIES’ DRAW | MEN’S DRAW | SCHEDULE (-2h)
The post Νόσκοβα: Λύγισε μιλώντας για τη μητέρα της που «έφυγε» λίγο πριν το Wimbledon του 2024 (vid) appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
