Τελευταία νέα
Συναγερμός στη Μονεμβασιά: Βρέθηκε οβίδα μόλις τρία μέτρα από την ακτή Διαχειριστικό αλαλούμ με κόστος και κινδύνους Σύρος: Τα στοιχεία που θα δώσουν απαντήσεις για τον θάνατο της διασώστριας – Αναμένεται άρση τηλεφωνικού απορρήτου Ε.Ε.: Έλληνες και Ιταλοί γουναράδες πήραν εξαίρεση στο 21ο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας Οικογένεια Μανιουδάκη: «Πρωτοφανής παρέμβαση της ΕΛΑΣ» με διαρροές για τον θάνατο του Κωστή Θεοδωρικάκος: Στα 15 λεπτά η μείωση στο ντίζελ – Μειώσεις έως 20% σε βασικά προϊόντα Politico για Κυπριακό: Στη Λευκωσία τα βλέμματα λόγω της επίσκεψης Γκουτέρες – Η αμφιλεγόμενη πρόταση «βοσνιακού τύπου» Φωτιά σε πάρκινγκ σπιτιού στα Άνω Λιόσια Ο Αλέξης Τσίπρας διεμβολίζει το πολιτικό σκηνικό Η αντιπολίτευση απέναντι στις μπίζνες με τον πολιτισμό: Τέσσερις βουλευτές μιλούν στην «Εφ.Συν.» Νέα ερωτήματα γύρω από τον διαγωνισμό για τα μηχανήματα ανακύκλωσης – Στο επίκεντρο ξανά οι εταιρείες των «σπιτιών» ανακύκλωσης Συνταγματική Αναθεώρηση: Στην Ολομέλεια η πρώτη ψηφοφορία για τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας – Αναλυτικά τα άρθρα
Vipnews.gr

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν έχω βιώσει διακρίσεις για το αν είμαι γκέι»

Νίκος Μουτσινάς: Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στο LGBT Center Greece Vidcast και απάντησε σε όλες της ερωτήσεις 
Για τη διαφορετικότητα, τα στερεότυπα και τους λόγους που έχει συμβεί να βιώσει bullying και απόρριψη στην επαγγελματική του πορεία μιλά ο Νίκος Μουτσινάς.
Νίκος Μουτσινάς: «Έχω παίξει πολλούς γκέι στην τηλεόραση»
Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής ήταν καλεσμένος στο LGBT Center Greece Vidcast και απάντησε σε όλες της ερωτήσεις της Τζεφ Μοντάνα, ενώ κλήθηκε να μιλήσει για τις διακρίσεις που τυχόν έχει βιώσει στην καριέρα του.
«Δεν έχω βιώσει διακρίσεις για το κομμάτι του αν είμαι γκέι, ας πούμε, αν μου μπλοκαρίστηκαν πράγματα. Όχι καθόλου», παραδέχεται ανοιχτά ο Νίκος Μουτσινάς.
«Έχω πάει σε ένα σίριαλ πιο μικρός, πριν κάνω τηλεόραση, δεν θυμάμαι πώς λεγόταν, είχε κάνει και επιτυχία. Κάνω την ακρόαση, ο ρόλος ήταν ένας γκέι. Έκανα την ακρόαση, τους άρεσα πάρα πολύ και δεν πήρα τον λόγο, επειδή είχα ξυρισμένο κεφάλι», περιγράφει σε άλλο σημείο της κουβέντας.
«Μου είπαν ότι θα είναι πολύ επιθετικό να βάλουμε έναν ηθοποιό να κάνει τον γκέι με ξυρισμένο κεφάλι. Και έτσι έχασα τον ρόλο, όχι για τη σεξουαλική μου επιλογή αλλά για τη φαλακροποίηση. Εκεί το έφαγα το bullying δηλαδή από το πουθενά», συμπληρώνει στην ιστορία του ο ηθοποιός.
«Έχω παίξει πολλούς γκέι στην τηλεόραση. Ήταν φρικτό, εννοώ μονότονο», σχολιάζει ο Νίκος Μουτσινάς.
Όταν η οικοδέσποινα τον ρώτησε αν μπορεί να παίξει τον straight, εκείνος της απάντησε: «Παίζω τον straight».
«Κόντρα ρόλος», αποκρίθηκε η Τζεφ Μοντάνα.
«Δεν νομίζω, με γνωρίζεις;», της ανταπάντησε ο Νίκος Μουτσινάς.
«Δεν ασχολείται κανείς με τον άνθρωπο στην πραγματικότητα. Γίνεται ένα πέταγμα μπαλακίου, θέλω να με αποδεχτεί για να με αποδεχτώ. Αυτό είναι πολύ κουραστικό και δεν έχει να κάνει μόνο με τη σεξουαλικότητα. Αν εγώ με αποδεχτώ δεν πάει να μην με αποδεχτείς ποτέ; Και τι με νοιάζει», σημειώνει ο Νίκος Μουτσινάς.
The post Νίκος Μουτσινάς: «Δεν έχω βιώσει διακρίσεις για το αν είμαι γκέι» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...