Τελευταία νέα
Bloomberg: Μπαράζ ύποπτων στοιχημάτων υπέρ του Νετανιάχου λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες – Στο μικροσκόπιο 600 ψηφιακά πορτοφόλια ΥΠΕΞ για την επίθεση με drone σε ελληνόκτητο πλοίο: «Οι υπεύθυνοι πρέπει να λογοδοτήσουν» Μητσοτάκης στον ΟΗΕ για τουρκολιβυκό: «Είναι παράνομο, αυθαίρετο και αντιβαίνει στη γεωγραφία την ίδια» Μαρία Καρυστιανού για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία: Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το άδειο δωμάτιο Πάτρα: Τραγωδία με νεκρό βρέφος – «Έσβησε» στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του Απολογείται ο «Mr. Χωριάτικο»: Ζητά να μπει σε κατ’ οίκον περιορισμό εάν δεν αφεθεί ελεύθερος Ανακοινώθηκε στη Βουλή η παραίτηση Ζαμπάρα – Συνεχίζει με την ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα Μεγαλώνει η τραγωδία στην Ισπανία: Στους 74 οι νεκροί από τη σύγκρουση των δύο τρένων Στην ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: «Διέξοδος και ελπίδα για τον προοδευτικό κόσμο» Συνάντηση Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη με την Αφροδίτη Νέστορα για την Αιμοδοσία Αλβανία: Καπνογόνα μέσα στη Βουλή από στελέχη της αντιπολίτευσης όσο ο Ράμα «τραβά το σκοινί» Μετωπική Γεωργιάδη με Ανδρουλάκη: «Η μικρόψυχη αντιπολίτευση δεν θα σας κάνει πρωθυπουργό» – «Θα τα ακούτε, θέλετε ή όχι»
Indicator.gr

ΚΚΕ: Η σύγκρουση με την πολιτική της πολεμικής εμπλοκής και της καπιταλιστικής κερδοφορίας είναι μονόδρομος για τον λαό

«Ο κ. Μητσοτάκης, αντί να καμαρώνει, θα πρέπει να απολογείται, γιατί εμπλέκει τη χώρα πιο βαθιά στους επικίνδυνους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ. Στο πλαίσιο αυτό, διατηρούνται οι απαράδεκτες απειλές πολέμου από τη σύμμαχο Τουρκία, καθώς και τα 28 δισ. των ΝΑΤΟϊκών εξοπλισμών. Την ίδια ώρα, υποκριτικά επικαλείται ξανά τις “εξωγενείς ανατιμήσεις” για την πολεμική ακρίβεια, την οποία η κυβέρνηση φορτώνει στο λαό, ενώ μάλιστα τον κοροϊδεύει και από πάνω με δήθεν μειώσεις στις τιμές των καυσίμων» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για την ανάρτηση του Κ. Μητσοτάκη.
«Την ίδια στιγμή οι τιμές ανεβαίνουν σταθερά, οι άδικοι έμμεσοι φόροι μένουν στο ύψος τους και γεμίζουν τα κρατικά ταμεία, ενώ τα διυλιστήρια και οι ενεργειακοί όμιλοι καταγράφουν πρωτοφανή κέρδη» προσθέτει το σχόλιο του κόμματος και καταλήγει:
«Μονόδρομος για τον λαό είναι η σύγκρουση με την πολιτική της πολεμικής εμπλοκής και της καπιταλιστικής κερδοφορίας, την οποία υλοποιεί απαρέγκλιτα η κυβέρνηση και στηρίζουν όλα τα κόμματα της βολικής αντιπολίτευσης».
The post ΚΚΕ: Η σύγκρουση με την πολιτική της πολεμικής εμπλοκής και της καπιταλιστικής κερδοφορίας είναι μονόδρομος για τον λαό appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...