Τελευταία νέα
Κ. Τασούλας: Η Αθήνα δεν είναι πόλη αποκλεισμών, αλλά ένας τόπος συνθέσεων και συγκερασμών Γαβρόγλου: 500 ευρώ τον μήνα σε κάθε φοιτητή που σπουδάζει εκτός τόπου κατοικίας Αφροδίτη Νέστορα: Έστησαν ενέδρα θανάτου – Ήθελαν να σκοτωθεί κόσμος Δύσκολοι καιροί για κεντρικούς τραπεζίτες Η «γαλάζια» Ελεονώρα Μελέτη… ανησυχεί: «Ξέρετε πόσοι εργοδότες εκβιάζονται από εργαζόμενους;» Θάνατος Μαζωνάκη: Διαφορετική γραμμή ακολουθούν πλέον οι δύο γιατροί – Το μήνυμα για μέθη και πλασμαφαίρεση Λέσβος: Στη Δικαιοσύνη δύο σύλλογοι για τον αφθώδη πυρετό Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου: «Απάντηση»… κατ’ ευφημισμόν για τις απολύσεις Live η συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συγγραφέα Ντάνιελ Μέντελσον Ανησυχία για τη Μονή Σινά: Γιατί η εισαγγελική πρόταση απειλεί τη διαπραγμάτευση Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Νεκρός 21χρονος μοτοσικλετιστής Δίκη για Τέμπη: Με τη φωτογραφία της κόρης του στα χέρια κατέθεσε ο Ηλίας Παπαγγελής – «Αυτή είναι η Αναστασούλα»
Newsauto.gr

Φωτιά σε φορτηγό δίπλα σε πρατήριο στον παράδρομο της Αθηνών–Λαμίας

Παρανάλωμα του πυρός έγινε φορτηγό – πλατφόρμα που μετέφερε αυτοκίνητο…

Φωτιά ξέσπασε στις 11:30, σε φορτηγό που βρισκόταν στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών–Λαμίας, λίγο μετά τον Άγιο Στέφανο και έξω από τις εγκαταστάσεις της Automarin.

Όπως διακρίνεται στη φωτογραφία από το σημείο, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο πίσω μέρος του οχήματος και μέσα σε λίγα λεπτά πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Πυκνοί μαύροι καπνοί κάλυψαν την περιοχή και ήταν ορατοί από μεγάλη απόσταση, ενώ οι φλόγες επεκτάθηκαν στην καρότσα και στο αυτοκίνητο που μετέφερε το φορτηγό στην πλατφόρμα.

Λίγα μέτρα από πρατήριο

Ιδιαίτερη ανησυχία προκάλεσε το γεγονός ότι η φωτιά ξέσπασε σε απόσταση λίγων μόλις μέτρων από πρατήριο υγρών καυσίμων, γεγονός που αύξησε σημαντικά τον κίνδυνο επέκτασης του περιστατικού.

Όπως μπορείτε να δείτε το φορτηγό ακινητοποιήθηκε στην άκρη του δρόμου ενώ το συμβάν προκάλεσε αναστάτωση και επιβράδυνση της κυκλοφορίας στον παράδρομο.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για τραυματισμό, ενώ παραμένουν άγνωστα τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...