Τελευταία νέα
Σίφνος: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την τραγική πτώση του ελικοπτέρου – Η απώλεια ελέγχου και η βουτιά στο έδαφος Το συγκινητικό «αντίο» του Τάισον σε Κωνσταντέλια: «Ο κόσμος είναι δικός σου και πρέπει να σε γνωρίσει, μάγε!» Η Ακαδημία Αθηνών για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Τσουκαλά: «Σπουδαίος στοχαστής, σημαίνων κοινωνικός φιλόσοφος» Εργα Διονυσίου Λαυράγκα σε CD Πύρινο μέτωπο στη Θήβα – Στη μάχη με τις φλόγες τρία εναέρια μέσα Ο ΠΟΥ κρούει τον κώδωνα κινδύνου για τον Έμπολα: Ανεξέλεγκτη η επιδημία, υψηλός ο κίνδυνος διεθνούς εξάπλωσης ΠΑΣΟΚ για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: Το έργο του άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του Ελικόπτερα: Επείγουσα οδηγία της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας για ελέγχους στα Bell 206 μετά την τραγωδία στη Σίφνο Βρέθηκε η 48χρονη οδηγός που έκανε αναστροφή με λεωφορείο στην Αθηνών- Σουνίου Νέα κίνηση στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ΚΟ η Νίνα Κασιμάτη ΠΑΣΟΚ για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό και ευγνωμοσύνη» Σίφνος: Τι αναφέρει η Αστυνομία για την πτώση του ελικοπτέρου – Δεν προκύπτει εμπλοκή άλλων ατόμων
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ – Σανταμαρία: «Τρελοί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, έπαιξε ρόλο η παρουσία του Λίσι»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ παραχώρησε ο Μπαπτίστ Σανταμαρία.
Ο 31χρονος Γάλλος χαφ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τον «δικέφαλο» και αύριο θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τα «ασπρόμαυρα», μίλησε στην κάμερα του PAOKTV και είπε χαρακτηριστικά:
Για τα συναισθήματά του μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε αυτόν τον σύλλογο και σε αυτή την πόλη και ελπίζω να αγωνιστώ σύντομα».
Για τις πρώτες σκέψεις του όταν έμαθε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και για το τι ήταν αυτό που τον έπεισε να πει έρθει στην Τούμπα: «Για μένα ήταν τα πάντα, γιατί είναι ένας σπουδαίος σύλλογος στην Ελλάδα. Παίζει στην Ευρώπη κάθε χρόνο και για μένα είναι μία καλή ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα».
Για τον αν πήρε πληροφορίες από κάποιον  για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο:  «Ναι φυσικά. Μίλησα με αρκετούς ανθρώπους και πρώτα απ΄ όλα με τον προπονητή και τον αθλητικό διευθυντή».
Για το πως θα περιέγραφε τον εαυτό του ως ποδοσφαιριστή και ποια στοιχεία τον χαρακτηρίζουν: «Είναι δύσκολο να μιλάω για τον εαυτό μου. Είμαι δυνατός παίκτης, μου αρέσει να παίζω δυναμικά, έχω ποιότητα με τη μπάλα στα πόδια οπότε πιστεύω ότι είμαι ανταγωνιστικός».
Για το πόσο σημαντική ήταν γι΄ αυτόν η παρουσία του Αλέσιο Λίσι: «Γνωρίζω τον προπονητή και φυσικά μίλησα μαζί του. Ήταν σημαντικό ότι μου άρεσε η ομάδα του όταν αγωνίστηκα απέναντι στην Οσασούνα, ο τρόπος που έπαιζε και η τακτική της. Νομίζω είναι καλό για μένα να έρθω σε αυτόν τον σύλλογο».
Για το αν γνωρίζει την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Δεν έχω αγωνιστεί ποτέ εδώ, αλλά πολλοί μου έχουν πει ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι τρελοί και η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη. Έχω δει φυσικά βίντεο».
Για το μήνυμά του προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ελπίζω να σας δω σύντομα».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...