Τελευταία νέα
Θ. Κουφονικολάκου: Η εκδίωξη της Τουρκίας από το πρόγραμμα των F35 ξεκίνησε το 2017 επί διακυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα Χαρδαλιάς: «Στα μισά της θητείας μας δρομολογήσαμε το 58,81% των δεσμεύσεών μας – Η Αττική αλλάζει με έργα παντού» Τρεις εγκληματικές οργανώσεις εξαπατούσαν ηλικιωμένους: Περισσότερα από 410.000 ευρώ η λεία τους Ημέρα της Βαστίλης: Ο ελληνικός στρατός ξανά παρών στην γαλλική παρέλαση μετά από 107 χρόνια [εικόνες – βίντεο] Κ. Χατζηδάκης: Τέλος σε «ιστορίες καθημερινής τρέλας» σε σχέση με τα ακίνητα – Τέσσερις νέες πρωτοβουλίες Μουντιάλ 2026: Η Γαλλία, η Ισπανία και ο ημιτελικός των 2,74 δισ. ευρώ Live: Ο απολογισμός έργου του Νίκου Χαρδαλιά για τους 30 μήνες στην Περιφέρεια Π. Μαρινάκης για Αξαρλιάν: Το αίμα του ανεξίτηλο μελάνι με το οποίο γράφτηκε η απόφαση να μην επιτρέψουμε, ως κοινωνία, ποτέ ξανά στο σκοτάδι να επιστρέψει Ο Τραμπ πλήρωσε αποζημίωση 5,6 εκατ. δολάρια στη συγγραφέα που τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση Από το «νόμος και τάξη» στο «θα σας ξεσκίσουμε»: Οι πρόσφατες δηλώσεις Πλεύρη πυροδοτούν νέα πολιτική αντιπαράθεση Ανεστίδης: «Αν και αθωώθηκα ζω με δανεικά» – «Θα πολιτευτώ με τον Σαμαρά εάν κάνει κόμμα» [βίντεο] Καταπέλτης ο ΣΦΕΑ κατά της κυβέρνησης: «Η αστυνομική βία είναι πλέον πλευρά της διαβόητης “κανονικότητας”»
Efsyn.gr

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Ηλικιωμένος έπεσε από σκαλωσιά και σκοτώθηκε

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας 74χρονος στο Αγρίνιο το μεσημέρι της Τρίτης.
Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το AgrinioPress, ο άνδρας, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε στο κενό από σκαλωσιά στην οικία του, όπου πραγματοποιούσε οικοδομικές εργασίες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχασε την ισορροπία του και τραυματίστηκε βαρύτατα.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση τον 74χρονο στο νοσοκομείο, όπου, παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, ο άνδρας εξέπνευσε.
Οι αρμόδιες αρχές διενεργούν προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...