Τελευταία νέα
Βρέθηκε η 48χρονη οδηγός που έκανε αναστροφή με λεωφορείο στην Αθηνών- Σουνίου Νέα κίνηση στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ΚΟ η Νίνα Κασιμάτη ΠΑΣΟΚ για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Τον αποχαιρετούμε με σεβασμό και ευγνωμοσύνη» Σίφνος: Τι αναφέρει η Αστυνομία για την πτώση του ελικοπτέρου – Δεν προκύπτει εμπλοκή άλλων ατόμων Έρχονται νέα 40άρια τις επόμενες ημέρες: Η ανάρτηση Κολυδά για «ισχυρό και παρατεταμένο θερμό επεισόδιο» Τα εθνικά συμφέροντα δεν είναι «οικογενειακή υπόθεση». Απαραίτητη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών. Eurostat: Στους ουραγούς της Ευρώπης η Ελλάδα στις δαπάνες για την Παιδεία Πυρκαγιά στην Κέρκυρα – Μήνυμα 112, σηκώθηκαν εναέρια μέσα Εννέα χρόνια χωρίς τη Ζωή Λάσκαρη: Το βίντεο της Φίνος Φιλμ – «Είχε μια φινέτσα και μια λάμψη» ΣΥΡΙΖΑ για Κωνσταντίνο Τσουκαλά: «Επηρέασε καθοριστικά τον τρόπο με τον οποίο μελετάμε την ελληνική κοινωνία» «Για ό,τι έκανες καλό, ποτέ μη μετανιώσεις» – Το συγκινητικό ποίημα του Τάσου Χαλκιά για την καταστροφή του σπιτιού του Δούρου: Θέτει εκτός της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τη Νίνα Κασιμάτη – Καλεί την Όλγα Γεροβασίλη να παραδώσει την έδρα της
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ – ΠΑΟΚ: Έφτασε στο Μεξικό για την Άτλας ο Σάντσες

Ο Χόρχε Σάντσες βρίσκεται πλέον στο Μεξικό και αναμένεται να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνησή του από τον ΠΑΟΚ στην Άτλας. Η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, όπως όλα δείχνουν, θα είναι αρκετά σύντομη, καθώς μετά από μόλις 6 μήνες με τα ασπρόμαυρα αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του.
Η συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους έχει ήδη επιτευχθεί, όπως αποκαλύπτουν τα μεξικανικά μέσα ενημέρωσης από τα ξημερώματα της Τρίτης (14/7). Λίγες ώρες αργότερα, ο διεθνής δεξιός μπακ ταξίδεψε στην πατρίδα του, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τελευταίες διαδικασίες της μεταγραφής του.
Τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/7), ο Σάντσες έφτασε στην πολιτεία Χαλίσκο, όπου τον περίμεναν εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ. Στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το νέο βήμα στην καριέρα του. «Είναι ένας μεγάλος σύλλογος (σ.σ. η Άτλας) και υπάρχει ένα πολύ μεγάλο πρότζεκτ, είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ενθουσιασμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Μεξικανός αμυντικός είχε αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Φεβρουάριο από την Κρουζ Αζούλ, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.
Παρότι υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών, δεν κατάφερε να καθιερωθεί στο πλάνο του Λουτσέσκου. Η καλή παρουσία του στο Μουντιάλ έπεισε την Άτλας για να τον κάνει δικό της.
Στο διάστημα της παρουσίας του στους ασπρόμαυρους, ο Σάντσες αγωνίστηκε σε 11 επίσημες αναμετρήσεις, καταγράφοντας 1 ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...