Τελευταία νέα
Κ. Γαβρόγλου: «500 ευρώ τον μήνα σε κάθε φοιτητή που σπουδάζει εκτός τόπου κατοικίας – Η κυβέρνηση δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα που δημιούργησε» Χρυσοχοΐδης: Η απάτη σε βάρος ηλικιωμένων θα γίνει ιδιώνυμο   Θεσσαλονίκη: Πούλησε κάλπικα χρυσαφικά για 2.200 ευρώ και επέστρεψε με ένα ακόμη ψεύτικο κόσμημα Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο συγγραφέας και πολιτικός Τζέφρι Άρτσερ Ο Αλέξης Τσίπρας στην έκθεση του Γιάννη Ψυχοπαίδη: «Μια ωραία και ευγενική χειρονομία» Νέα μελέτη: Η βανιλίνη στο επίκεντρο έρευνας για την επούλωση χρόνιων πληγών Δ. Τσιόδρας στο ΕΚ: Ώρα για τολμηρές κοινές λύσεις στην ενεργειακή κρίση – Δεκτή η πρόταση της Ελλάδας Εργατικό ατύχημα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης: 54χρονος καταπλακώθηκε από κοντέινερ σε αποθήκη Δρυμιώτης για εκλογές: «Ο Ανδρουλάκης θα περάσει τον Τσίπρα – Θα ζητήσω συγγνώμη αν πάρει πάνω από 12%» Ο Φίλιππος Καμπούρης του ΛΑΟΣ και η σύζυγός του επικεφαλής κυκλώματος απάτης με ασφαλιστικές εισφορές ΜέΡΑ25: Πνίγηκε η «Ανάπτυξη» στην Κρήτη – Αποζημιώσεις τώρα! Χρυσοχοΐδης: 100 καταγγελίες την ημέρα για ενδοοικογενειακή βία στην Αττική – Έρχεται βραχιολάκι για τους δράστες
Newsauto.gr

Έρχεται και μικρό ηλεκτρικό Suzuki σε τιμή… Swift

Η ιαπωνική μάρκα σκοπεύει μέχρι το 2029 να έχει λανσάρει στην Ευρώπη άλλα δύο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Το ένα εξ αυτών θα είναι προσιτό.

Η Suzuki επιταχύνει το πλάνο εξηλεκτρισμού της για την ευρωπαϊκή αγορά, διευρύνοντας σταδιακά τη γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της.

Μετά το λανσάρισμα του eVitara, η ιαπωνική εταιρεία ετοιμάζει ένα μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, το οποίο θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην προσιτή τιμή, διατηρώντας παράλληλα την πρακτικότητα που διαχρονικά χαρακτηρίζει τη μάρκα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το νέο μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί στην ευρωπαϊκή αγορά την άνοιξη του 2027. Ουσιαστικά, θα αποτελέσει την έκδοση παραγωγής του πρωτοτύπου Vision e-Sky.

Η Suzuki στοχεύει σε τιμή εκκίνησης περίπου 20.000 ευρώ, κόστος που θα τοποθετήσει το μοντέλο ανάμεσα στις πιο οικονομικές προτάσεις της κατηγορίας.

Το νέο ηλεκτρικό θα διαθέτει πεντάθυρο αμάξωμα με τετραγωνισμένο σχήμα και αυξημένο ύψος, ώστε να εξασφαλίζει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εκμετάλλευση των χώρων εντός.

Αν και η Suzuki δεν έχει ακόμη αποκαλύψει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, εκτιμάται ότι θα χρησιμοποιεί μπαταρία χωρητικότητας περίπου 29 kWh, η οποία θα προσφέρει αυτονομία κοντά στα 210 χλμ.

Το νέο μοντέλο αποτελεί βασικό κομμάτι της στρατηγικής της Suzuki για την επίτευξη των στόχων εκπομπών ρύπων στην Ευρώπη, καθώς η εταιρεία επιδιώκει να αυξήσει σημαντικά το ποσοστό των πωλήσεών της στα ηλεκτρικά τα επόμενα χρόνια.

H Suzuki έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι μέχρι το 2029 θα προσθέσει ακόμη ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην ευρωπαϊκή γκάμα της.

Οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι θα πρόκειται για ένα μικρό SUV, το οποίο θα τοποθετηθεί ανάμεσα στο νέο μικρό ηλεκτρικό πόλης και το eVitara, καλύπτοντας έτσι ένα ακόμη σημαντικό τμήμα της αγοράς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Τι θα γίνει με τα εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα στα νησιά;

Abarth με 8 ίππους;

Γιατί θα ακριβύνουν τα κινεζικά ελαστικά;

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...