Τελευταία νέα
Τι προβλέπει η συμφωνία για τη Μονή Σινά Στον Άγιο Δημήτριο ο Μητσοτάκης- Τα συγχαρητήρια του αρχιεπισκόπου Αυστραλίας για τη Μονή Σινά Γ. Γεραπετρίτης: “Σήμερα η Ελλάδα είναι πιο δυνατή από ποτέ” Τέμπη: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των επιζώντων – «Την ώρα της σύγκρουσης κοιταζόμασταν με την Ελπίδα» Τεχνητή νοημοσύνη: Το Claude της Anthropic χάκαρε πλατφόρμα με προσωπικά δεδομένα ψηφοφόρων στη Τζόρτζια Κρήτη: Τέσσερις συλλήψεις Ισραηλινών σε πάρτι στην Ελούντα με ροζ κοκαΐνη Κυκλοφοριακό χάος ξανά στην Αττική: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού εντοπίζονται προβλήματα [βίντεο] Στον Αγιο Δημήτριο Μπραχαμίου ο Μητσοτάκης – Συζήτηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας για Μονή Σινά ΣΥΡΙΖΑ:Μια νέα σελίδα ανοίγει στη Σερβία, με τη σφραγίδα των κινημάτων και της νέας γενιάς Masdar: Μεγάλη εξαγορά φωτοβολταϊκού έργου στην Ελλάδα Νέα Αριστερά για Μητσοτάκη:Αν υπήρχε πρωτάθλημα αυτοαποθέωσης, θα σήκωνε το κύπελλο κάθε Κυριακή ΕΛΑΣ: Πόσους κτηνοτρόφους ακόμη πρέπει να χάσουμε για να αναλάβει η κυβέρνηση τις ευθύνες της;
Efsyn.gr

Ο Πολάκης επανήλθε για… τρίτη φορά στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ: «Επίδειξη μικρότητας από τον Φάμελλο του εξώστη»

Με μια πανηγυρική -και συνάμα αιχμηρή- ανάρτηση γνωστοποίησε ο Παύλος Πολάκης την επιστροφή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως αναφέρει με μια δόση χιούμορ, επέστρεψε για τρίτη φορά μετά από ισάριθμες αποπομπές του από την Κ.Ο. κάτι που όπως είπε συνιστά ρεκόρ γκίνες, όπως και οι 13 άρσεις ασυλίας του.
Στην συνέχεια επιτίθεται σφοδρά στον πρώην πρόεδρο του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο, για τις αντιρρήσεις που εξέφρασε σχετικά με τη διαδικασία εκλογής γραμματέα και προέδρου της Κ.Ο.
Όπως, τονίζει ο κ. Πολάκης, ο οποίος θα αναμετρηθεί με τη Ρένα Δούρου για την ηγεσία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας το προσεχές Σάββατο, «και ενας Φαμελλος του εξωστη και του «στηριζω άλλο κομμα» ,σε μια επιδειξη μικρότητας και αναξιοπρεπειας ,βγηκε να πει πως κακως επιστρεφω και θα βαλω υποψηφιοτητα για προεδρος της ΚΟ !!!!!! Το γαρ πολυ της θλιψεως…… ».
Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη:
ΕΠΑΝΗΛΘΑ!!!
Για ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ!!(φωτο1)
(κι αυτο για Γκινες μετα τις 13 άρσεις ασυλιας )
Και ενας Φαμελλος του εξωστη και του «στηριζω άλλο κομμα» ,σε μια επιδειξη μικρότητας και αναξιοπρεπειας ,βγηκε να πει πως κακως επιστρεφω και θα βαλω υποψηφιοτητα για προεδρος της ΚΟ !!!!!!
Το γαρ πολυ της θλιψεως……(φωτο2

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...