Τελευταία νέα
Θλίψη στην Κομοτηνή: Πέθανε κάνοντας τζόκινγκ πρώην φυσικοθεραπευτής του Πανθρακικού Θεοδωρικάκος: Πάνω από 1.740 κωδικοί στην Εθνική Πρωτοβουλία Μείωσης Τιμών Η ανάκαμψη των κοινοτήτων μετά τις φυσικές καταστροφές Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Παύλο Μαρινάκη Γεραπετρίτης: Απάντηση σε κάθε αυθαιρεσία της Τουρκίας – Πιθανόν εντός του 2026 η πόντιση του καλωδίου Ο Άδωνις έπεσε στην παγίδα του Σαμαρά; Η προσωπική κόντρα που προκαλεί νέο πονοκέφαλο στο Μαξίμου Γεραπετρίτης: “Σε κάθε αυθαιρεσία της Τουρκίας θα υπάρχει απάντηση” Ιός Δυτικού Νείλου: «Οχυρώνονται» οι δήμοι της Αττικής – Νέοι ψεκασμοί στη ρεματιά Χαλανδρίου «Έτοιμοπόλεμος» στον Γράμμο ο Μπογδάνος: «Οι νεοδημοκράτες να ανέβουν για να μιλήσουν, τι φοβούνται;» Πετρέλαιο κίνησης: Παρατείνεται και τον Σεπτέμβριο η επιδότηση των 10 λεπτών Ο υπερπολύτιμος Δουβίκας για την Κόμο Κώστας Καρπουχτσής: Ολιστικό το πρόγραμμα της ΕΛ.Α.Σ. απαντά στις ανάγκες της κοινωνίας
Efsyn.gr

Διαδικτυακή «συνάντηση» Τσίπρα με μέλη της ΕΛΑΣ το απόγευμα – Εγκαινιάζεται το myELAS

Διαδικτυακή «συνάντηση» με τα μέλη της ΕΛΑΣ θα έχει σήμερα, στις 7:30 το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω της πλατφόρμας myELAS, την οποία θα εγκαινιάσει με τους πολιτικούς συντρόφους του.
Η απογευματινή εκδήλωση θα είναι ουσιαστικά η πρώτη διαδραστική δράση της ψηφιακής πλατφόρμας, που δημιουργήθηκε μετά την ιδρυτική διακήρυξη της ΕΛΑΣ.
Σκοπός είναι να αναπτυχθεί μια διαφορετική μορφή επικοινωνίας, ενώ επιδιώκεται πολίτες να μπορούν να συμμετέχουν έμπρακτα στα κοινά με τρόπου δεν είχε γίνει έως τώρα.
Κατά τη διάρκεια της διαδραστικής συζήτησης, ο Αλέξης Τσίπρας θα απαντήσει στις ερωτήσεις, θα ακούσει τους προβληματισμούς των μελών και θα συνομιλήσει μαζί τους, συνεχίζοντας το μοντέλο ανοιχτού διαλόγου που εφαρμόζεται στις εκδηλώσεις «Τώρα Μιλάμε».
Η διαδικασία αυτή, δηλώνουν οι συνεργάτες του, εγκαινιάζει μια νέα μορφή επικοινωνίας με σύγχρονες μορφές συμμετοχής που ενισχύουν την ουσιαστική αλληλεπίδραση και το δημοκρατικό διάλογο.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...